IAS

לאתר הסוכנים

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
הרשמה לניוזלטר
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
IAS
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
ראשי » סצנת האוכל » מסע גסטרונומי ייחודי בפרובאנס בהובלת המומחה הקולינרי, דוד קישקה

מסע גסטרונומי ייחודי בפרובאנס בהובלת המומחה הקולינרי, דוד קישקה

שוש להב 12 באוגוסט 2025 3:36

חברת 'ספיריט הפקות עולם', המתמחה ביצירת חוויות תוכן ייחודיות בחו"ל, הכריזה על השקת מסע גסטרונומי עילי יוצא דופן בחבל פרובאנס שבצרפת

מסע גסטרונומי ייחודי בפרובאנס בהובלת המומחה הקולינרי, דוד קישקה מסע גסטרונומי ייחודי בפרובאנס בהובלת דוד קישקה צילום באדיבות ספיריט הפקות עולם

4 ימים של שכרון טעמים: חברת 'ספיריט הפקות עולם', המתמחה ביצירת חוויות תוכן ייחודיות בחו"ל, מכריזה על השקת מסע גסטרונומי עילי יוצא דופן בחבל פרובאנס שבצרפת – בהובלת המומחה הקולינרי הבכיר דוד קישקה.

במשך 4 ימים של טעמים, ניחוחות וסיפורים, ייחשפו המשתתפים לעולמה העשיר של התרבות הקולינרית הפרובנסאלית, באופן שישראלים לא נחשפו עליה עדיין: ביקורים בשווקים ססגוניים, סדנאות בישול, טעימות יין וגבינות, ארוחות במסעדות עטורות כוכבי מישלן, מפגשים עם שפים מקומיים וסיורים בכפרים מהיפים בעולם.

'ספיריט הפקות עולם' מביאה למסע זה את היכולת ליצור חוויה חובקת-עולם, תוך שימת דגש על תוכן איכותי, ליווי אישי וסטנדרט גבוה של הפקה – המהווים את חותמת האיכות של החברה. "זה לא עוד טיול – זו חוויה תרבותית עמוקה שמביאה את פרובאנס אל הצלחת ואל הלב", אומרת טלי יטיב – מנכ"לית ובעלים 'ספיריט הפקות עולם'. "אנחנו מאמינים שתוכן אמיתי טמון במפגש – עם המקום, עם האנשים ועם עצמך. ודוד קישקה הוא השותף המושלם למסע כזה."

המסע צפוי לצאת לדרך באוקטובר 2025 ויימשך 4 ימים, בקבוצה אינטימית של עד 25 משתתפים בלבד, ומתאים גם לקבוצות סגורות או חברים המחפשים חוויה אחרת – עשירה, אותנטית ובלתי נשכחת.

מחיר: 7490 יורו לאדם.

על דוד קישקה: מפתח תיירות קולינרית וחוויות מיוחדות בארץ ובעולם ומתמחה בתיירות קולינרית ברחבי צרפת. גדל בבית חצי צרפתי וחי בעבר בפריז, שם רכש ידע רב, נחשף לרזי המטבח המקומי ופיתח תשוקה רבה לתרבות הצרפתית, במיוחד זו הקולינרית. מרצה מבוקש בנושאי תרבות קולינרית, ובעל הפודקאסט "המטבחון של קישקה". יזם קולינרי ויועץ המתמחה בפיתוח ובניית תכנים מגוונים עבור הסקטור העסקי והציבורי. לאחר שנים רבות בניהול מסעדות היוקרה של ישראל (רפאל, פאסטל), משמש היום כיועץ בתחום המסעדנות, המלונאות והתיירות והוא גם יו"ר העמותה הישראלית לתרבות קולינרית.

פרטי יצירת קשר

כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.ias.co.il?p=178396

אולי יעניין אתכם גם

  • קיץ בפרובאנס: ספיריט הפקות עולם מציגה וילות מפנקותקיץ בפרובאנס: ספיריט הפקות עולם מציגה וילות מפנקות
  • ריינאייר תשיק קו תל אביב-מרסיי באוקטובר 2019ריינאייר תשיק קו תל אביב-מרסיי באוקטובר 2019
  • ירון מילר נפטרירון מילר נפטר
  • משרד החוץ: "לא להגיע לאי רודוס ולעקוב אחרי העדכונים בסיציליה"משרד החוץ: "לא להגיע לאי רודוס ולעקוב אחרי העדכונים בסיציליה"
  • מחריף גירעון התיירות בישראלמחריף גירעון התיירות בישראל
תגיות:
פרובאנס
« פוסט קודם
פוסט הבא »
 
IAS
  • ראשי
  • אודות
  • צור קשר
  • אתר המגזין
  • תקנון
  • הצהרת נגישות
הרשמה לניוזלטר

הירשמו עכשיו לניוזלטר שלנו כדי להשאר מעודכנים

[pojo-form id="89539"]

בהרשמתי הנני מקבל את תנאי האתר ומאשר קבלת תכנים הכוללים עדכונים בדבר מבצעים וחומרים פרסומיים לכתובת המייל שלי

קטגוריות
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
נבנה ומתוחזק על-ידי קבוצת אסטרטג | IAS כל הזכויות שמורות © 2018
Cleantalk Pixel
Go to mobile version
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס