Site icon IAS

מסע גסטרונומי ייחודי בפרובאנס בהובלת המומחה הקולינרי, דוד קישקה

מסע גסטרונומי ייחודי בפרובאנס בהובלת דוד קישקה צילום באדיבות ספיריט הפקות עולם

4 ימים של שכרון טעמים: חברת 'ספיריט הפקות עולם', המתמחה ביצירת חוויות תוכן ייחודיות בחו"ל, מכריזה על השקת מסע גסטרונומי עילי יוצא דופן בחבל פרובאנס שבצרפת – בהובלת המומחה הקולינרי הבכיר דוד קישקה.

במשך 4 ימים של טעמים, ניחוחות וסיפורים, ייחשפו המשתתפים לעולמה העשיר של התרבות הקולינרית הפרובנסאלית, באופן שישראלים לא נחשפו עליה עדיין: ביקורים בשווקים ססגוניים, סדנאות בישול, טעימות יין וגבינות, ארוחות במסעדות עטורות כוכבי מישלן, מפגשים עם שפים מקומיים וסיורים בכפרים מהיפים בעולם.

'ספיריט הפקות עולם' מביאה למסע זה את היכולת ליצור חוויה חובקת-עולם, תוך שימת דגש על תוכן איכותי, ליווי אישי וסטנדרט גבוה של הפקה – המהווים את חותמת האיכות של החברה. "זה לא עוד טיול – זו חוויה תרבותית עמוקה שמביאה את פרובאנס אל הצלחת ואל הלב", אומרת טלי יטיב – מנכ"לית ובעלים 'ספיריט הפקות עולם'. "אנחנו מאמינים שתוכן אמיתי טמון במפגש – עם המקום, עם האנשים ועם עצמך. ודוד קישקה הוא השותף המושלם למסע כזה."

המסע צפוי לצאת לדרך באוקטובר 2025 ויימשך 4 ימים, בקבוצה אינטימית של עד 25 משתתפים בלבד, ומתאים גם לקבוצות סגורות או חברים המחפשים חוויה אחרת – עשירה, אותנטית ובלתי נשכחת.

מחיר: 7490 יורו לאדם.

על דוד קישקה: מפתח תיירות קולינרית וחוויות מיוחדות בארץ ובעולם ומתמחה בתיירות קולינרית ברחבי צרפת. גדל בבית חצי צרפתי וחי בעבר בפריז, שם רכש ידע רב, נחשף לרזי המטבח המקומי ופיתח תשוקה רבה לתרבות הצרפתית, במיוחד זו הקולינרית. מרצה מבוקש בנושאי תרבות קולינרית, ובעל הפודקאסט "המטבחון של קישקה". יזם קולינרי ויועץ המתמחה בפיתוח ובניית תכנים מגוונים עבור הסקטור העסקי והציבורי. לאחר שנים רבות בניהול מסעדות היוקרה של ישראל (רפאל, פאסטל), משמש היום כיועץ בתחום המסעדנות, המלונאות והתיירות והוא גם יו"ר העמותה הישראלית לתרבות קולינרית.

פרטי יצירת קשר

Exit mobile version