דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
IASIAS

לאתר הסוכנים

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
הרשמה לניוזלטר
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
IAS
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
ראשי » תעופה » מחלקות היוקרה ב-SWISS נהנות ממטבח עטור כוכבי מישלן מקנטון Vaud

מחלקות היוקרה ב-SWISS נהנות ממטבח עטור כוכבי מישלן מקנטון Vaud

מערכת האתר 6 ביוני 2024 4:56

הארוחות המובחרות פרי יצירתו של השף פרנק ג'ובאניני ממסעדת דה ל'הוטל דה ויל בעיירה קריסייר, הגאה בשלושה כוכבי מישלן ו-19 נקודות Gault-Millau

מחלקות היוקרה ב-SWISS נהנות ממטבח עטור כוכבי מישלן מקנטון Vaud SWISS: מטבח עטור כוכבי מישלן מקנטון Vaud. צילום החברה

Swiss International Air Lines (SWISS) מציעה לנוסעים במחלקה ראשונה ובמחלקת עסקים, בטיסות ארוכות טווח משוויץ ובמסגרת "SWISS Taste of Switzerland", במשך שלושת החודשים הקרובים, תענוגות קולינריים פרי יצירתו של השף פרנק ג'ובאניני (Franck Giovannini). השף הידוע מנהל את מסעדת דה ל'הוטל דה ויל בעיירה קריסייר (מספר דקות מלוזאן), הגאה בשלושה כוכבי מישלן ו-19 נקודות Gault-Millau .

"המטבח של פרנק ג'ובאניני הוא חדשני ביותר, ומבוסס על מרכיבים עונתיים ואזוריים המשולבים כולם לחוויה חושנית ומתוחכמת", אמרה ג'וליה הילנברנד (Julia Hillenbrand), ראש חוויית המותג בחברת SWISS.

"אני עובד ב-Restaurant de l'Hôtel de Ville ב-Crissier כבר כ-29 שנים", מוסיף פרנק ג'ובאניני. "היה לי המזל הגדול לעבוד לצד שפים מצטיינים, כמו פרדי ז'יררד, פיליפ רוצ'ט ובנו ויוליאר, ואני שמח לחלוק את הרוח והמורשת של הממסד הנפלא הזה עם SWISS ואורחיה".

גם התפריט החדש בן שלוש המנות במחלקת פרימיום אקונומי שואב את השראתו מקנטון Vaud. הנוסעים ייהנו מגבינות מיוחדות מקומיות כגון Gruyère ו-Blu du Village, עם טארט משמש קלאסי לסיום החוויה. תוכנית ‘SWISS Taste of Switzerland’ אירחה עד כה ב-21 השנים האחרונות, 84 שפים המייצגים 26 קנטונים בשוויץ.

כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.ias.co.il?p=157639

אולי יעניין אתכם גם

  • חברת SWISS מבטלת 1,400 טיסות קיץ בשל מחסור חמור בטייסיםחברת SWISS מבטלת 1,400 טיסות קיץ בשל מחסור חמור בטייסים
  • SWISS מסכמת חג פסחא מוצלח: יותר נוסעים, יותר דיוק, פחות תקלותSWISS מסכמת חג פסחא מוצלח: יותר נוסעים, יותר דיוק, פחות תקלות
  • טיסת SWISS ביצעה נחיתת חירום עקב עשן בתא הטייס והנוסעיםטיסת SWISS ביצעה נחיתת חירום עקב עשן בתא הטייס והנוסעים
  • חברת SWISS תצרף לצי חמישה מטוסי איירבוס A350s נוספיםחברת SWISS תצרף לצי חמישה מטוסי איירבוס A350s נוספים
  • SWISS First Lounge נבחר לטרקלין הטוב בעולם לשנת 2024SWISS First Lounge נבחר לטרקלין הטוב בעולם לשנת 2024
תגיות:
Swiss Franck Giovannini SWISS Taste of Switzerland
« פוסט קודם
פוסט הבא »
 
IAS
  • ראשי
  • אודות
  • צור קשר
  • אתר המגזין
  • תקנון
  • הצהרת נגישות
הרשמה לניוזלטר

הירשמו עכשיו לניוזלטר שלנו כדי להשאר מעודכנים

[pojo-form id="89539"]

בהרשמתי הנני מקבל את תנאי האתר ומאשר קבלת תכנים הכוללים עדכונים בדבר מבצעים וחומרים פרסומיים לכתובת המייל שלי

קטגוריות
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
נבנה ומתוחזק על-ידי קבוצת אסטרטג | IAS כל הזכויות שמורות © 2018
Cleantalk Pixel
Go to mobile version