IAS

לאתר הסוכנים

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
הרשמה לניוזלטר
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
IAS
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
ראשי » תעופה » תפריט יין חדש בטיסות דלתא איירליינס

תפריט יין חדש בטיסות דלתא איירליינס

דפנה וייס 18 באוקטובר 2017 0:00

מבחר יינות עונתי יוגש במחלקת העסקים Delta One ברחבי אירופה, המזה"ת ואפריקה, על פי בחירתה של המאסטר סומלייה של דלתא, אנדראה רובינסון

תפריט יין חדש בטיסות דלתא איירליינס DELTA_12-2

המאסטר סומלייה של דלתא אייר ליינס, אנדראה רובינסון, בחרה את מגוון היינות לשנת 2017 . חברת התעופה מציעה מבחר אקסקלוסיבי לנוסעי מחלקת העסקים של דלתא Delta One, בטיסתם מתל אביב לניו יורק.

היינות המשובחים יוצעו לחלופין בהתאם לעונות השנה כאשר תמיד יוגשו שני יינות אדומים ושני יינות לבנים, שיישארו במהלך 3 חודשים. במהלך חודשי הקיץ (יוני-אוגוסט) יוחלף יין לבן אחד ביין רוזה צרפתי מרענן בטיסות בקו תל אביב – ניו יורק – תל אביב.

הפקקים הראשונים שנשלפו בתפריט החדש הנם מבקבוקי היינות: Terra de Touros Vinho Regional Tejo מפורטוגל ומיין הבורדו הצרפתי Esprit de Pavie Bordeaux.

בכל מהלך השנה יוצע לנוסעי מחלקת העסקים ליהנות בארוחה העיקרית משמפניה, מיין מתוק לסיום הארוחה ומפורט משובח. יינות דלתא המוגשים במהלך הטיסה זוכים לשבחים ויין הפורט האחרון שהוגש במהלך הטיסות, ה- Calem 10 Year Old Tawny, זכה לאחרונה במדליית כסף בתחרות היין באנגליה the annual U.K. Cellars, בקטגוריית היינות המוגשים בשחקים.

מאסטר סומלייה, אנדראה רובינסון: "אני תמיד מצפה לבחירת תפריט היין החדש לנוסעי מחלקת העסקים והשנה לא הייתה שונה. תוכנית היין הייחודית של דלתא מספקת הזדמנות להציע לנוסעים במהלך הטיסה מגוון של יינות אזוריים-מקוריים, כולל יינות מתוצרת יקבים קטנים, "מתעוררים" ומשפחתיים. כל תפריט כולל מגוון עשיר של טעמים אזוריים מקוריים של יינות המשתלבים מעולה עם טעמים וסגנונות בישול עונתיים המוגשים בטיסה".

כל יין נבחר כדי להטעים לתפריט העונתי המתחלף. באביב דלתא מציעה מנות הכוללות סטיק פילה עם רוטב ברנדי מפולפל, תפוח אדמה, שורש סלרי ובצל צלוי. בנוסף ליינות מצרפת ומפורטוגל יוגשו במהלך השנה הקרובה יינות שמקורם באיטליה, ספרד, ארגנטינה וארצות הברית.

לאורך כל השנה אנדראה טועמת מאות יינות מאזורים שונים בעולם כדי לקבוע את תפריט היין הסופי של דלתא אייר ליינס. נוסעים במחלקות הפרימיום צורכים במשך שנה יותר מ-2.5 מיליון בקבוקים של יין, שמפניה ופורט.

כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.ias.co.il?p=70614

אולי יעניין אתכם גם

  • פסח בכפר הנוקדים: אי ירוק במדברפסח בכפר הנוקדים: אי ירוק במדבר
  • אתר ההזמנות בוקינג נקנס ב-3 מיליון ש"חאתר ההזמנות בוקינג נקנס ב-3 מיליון ש"ח
  • ביטול אשרות כניסה מעודדות צמיחה בתיירותביטול אשרות כניסה מעודדות צמיחה בתיירות
  • אל על בהודעה רשמית: דוחה את פתיחת הקו לסן פרנסיסקואל על בהודעה רשמית: דוחה את פתיחת הקו לסן פרנסיסקו
  • קוואנטום אוף דה סייס- אוניית העתידקוואנטום אוף דה סייס- אוניית העתיד
« פוסט קודם
פוסט הבא »
 
IAS
  • ראשי
  • אודות
  • צור קשר
  • אתר המגזין
  • תקנון
  • הצהרת נגישות
הרשמה לניוזלטר

הירשמו עכשיו לניוזלטר שלנו כדי להשאר מעודכנים

[pojo-form id="89539"]

בהרשמתי הנני מקבל את תנאי האתר ומאשר קבלת תכנים הכוללים עדכונים בדבר מבצעים וחומרים פרסומיים לכתובת המייל שלי

קטגוריות
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
נבנה ומתוחזק על-ידי קבוצת אסטרטג | IAS כל הזכויות שמורות © 2018
Cleantalk Pixel
Go to mobile version
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס