דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
IASIAS

לאתר הסוכנים

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
הרשמה לניוזלטר
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
IAS
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
ראשי » תעופה » קייטרינג "דואט" זכה במכרז של טרמינל פתאל

קייטרינג "דואט" זכה במכרז של טרמינל פתאל

עוזי בכר 31 במרץ 2019 15:33

יספק כיבוד ואוכל בטרמינל פתאל החדש שפותחת רשת מלונות פתאל בנתב"ג

קייטרינג "דואט" זכה במכרז של טרמינל פתאל חזית טרמינל פתאל החדש בנתב"ג. גם הקייטרינג הוא לאח"מים. הדמיה 3DVISION

קייטרינג "דואט" בבעלותן של מיכל לוי אלחלל וסוניה כהן, זכה במכרז טרמינל פתאל של רשת מלונות פתאל, ויספק שירותי כיבוד ואוכל לכלל משתמשי הטרמינל הפרטי הראשון בישראל, שעתיד להיפתח בשבוע הבא, לאחר שהושקע בו סכום חסר תקדים של 18 מיליון שקלים.

בהתאם לתנאי המכרז, יספק קייטרינג "דואט" שירותי כיבוד חלבי לאורך כל שעות היום למאות הנוסעים שעושים שימוש בטיסות פרטיות, אורחים רשמיים של משרדי הממשלה, אנשי עסקים, משלחות בינלאומיות, אמנים ונוסעים רגילים שיבקשו לשדרג את חווית היציאה והכניסה לארץ. הקייטרינג אף יידרש לספק כיבוד לאירועים כגון ישיבות עבודה רבות משתתפים שיתקיימו בחדרים ייעודיים, אירועי חברה ומפגשי עיתונאים שיתקיימו במקום.

לדברי שני שיפרמן, מנהלת טרמינל פתאל, "קייטרינג דואט הציג תפריט חלבי מוקפד המשלב בהצלחה טכניקות מהמטבח הצרפתי והאיטלקי עם מטבח ישראלי עכשווי וצעיר".

מיני פרנץ' טוסט חלה עם גבינת שמנת, אספרגוס וסלמון מעושן. צילום יח"צ

כל המנות שיוגשו בטרמינל העסקים החדש ייוצרו בעבודת יד במטבח מאובזר שנבנה במקום, בדגש על שימוש בחומרי גלם טריים, טעמים, ריחות וצבעים. בין המנות שיוגשו: מיני פרצל במילוי ארטישוק וברי פקאן, מיני פרנץ' טוסט חלה עם גבינת שמנת, אספרגוס וסלמון מעושן, סלט ירקות אנטי פסטי צרובים מוגשים עם גבינת עיזים צרובה, מגוון רחב של כריכים, בר עשיר של סלטים ושלל קינוחים מפנקים.

לדברי מיכל לוי אלחלל, מנכל"ית משותפת קייטרינג דואט "אנו גאות ושמחות על הזכייה במכרז בסדר גודל משמעותי זה. הבחירה בנו מחזקת את האמון והמוניטין לה זוכה החברה הפועלת מזה 20 שנה".

כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.ias.co.il?p=94309

אולי יעניין אתכם גם

  • תיירות עם הפנים קדימה: משבר, חוסן וצמיחהתיירות עם הפנים קדימה: משבר, חוסן וצמיחה
  • מאלב הפסיקה טיסותיהמאלב הפסיקה טיסותיה
  • טרוולפורט חתמה על הסכם להפצת שירותים נלוויםטרוולפורט חתמה על הסכם להפצת שירותים נלווים
  • הברקזיט – הפרישה שתטלטל את התיירות באירופה ומעבר לההברקזיט – הפרישה שתטלטל את התיירות באירופה ומעבר לה
  • התעוררות בענף המלונאותהתעוררות בענף המלונאות
« פוסט קודם
פוסט הבא »
 
IAS
  • ראשי
  • אודות
  • צור קשר
  • אתר המגזין
  • תקנון
  • הצהרת נגישות
הרשמה לניוזלטר

הירשמו עכשיו לניוזלטר שלנו כדי להשאר מעודכנים

[pojo-form id="89539"]

בהרשמתי הנני מקבל את תנאי האתר ומאשר קבלת תכנים הכוללים עדכונים בדבר מבצעים וחומרים פרסומיים לכתובת המייל שלי

קטגוריות
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
נבנה ומתוחזק על-ידי קבוצת אסטרטג | IAS כל הזכויות שמורות © 2018
Cleantalk Pixel
Go to mobile version