IAS

לאתר הסוכנים

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
הרשמה לניוזלטר
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
IAS
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
ראשי » תעופה » עמי פדרמן נפרד מסטס מיסז?ניקוב

עמי פדרמן נפרד מסטס מיסז?ניקוב

דפנה וייס 7 באוגוסט 2014 0:00

עמי פדרמן, נשיא התאחדות המלונות בישראל: " מיסז'ניקוב הצליח כשר לקדם את התיירות, להביא תקציבים ולהגדיל את מספר התיירים למדינת ישראל, בתקופה של חוסר יציבות גיאופוליטית ומיתון כלכלי בעולם"

עמי פדרמן נפרד מסטס מיסז?ניקוב 041220rad60990@AMI_0-2

עמי פדרמן, נשיא התאחדות המלונות בישראל, על הודעת הפרישה של שר התיירות, סטס מיסז'ניקוב מהחיים הפוליטיים:

 

"אני מצר על פרישת שר התיירות, סטס מיסז'ניקוב ומאחל לו בהצלחה בהמשך.        מיסז'ניקוב הצליח כשר לקדם את התיירות, להביא תקציבים ולהגדיל את מספר התיירים למדינת ישראל, בתקופה של חוסר יציבות גיאופוליטית ומיתון כלכלי בעולם.

 

" ההודעה על פרישתו נעשית בשעה קשה לתעשיית התיירות על רקע המשבר בתיירות הנכנסת אליו נקלענו עקב מבצע 'עמוד ענן'. אני תקווה כי מערכת הבחירות לא תמנע את הטיפול בנזקי התדמית ובתכנית השיקום להחזרת תנועת התיירות לישראל".

 

"כמו כן, כמי שמייצג את כלל מלונאי ישראל, אני כולי תקווה כי שר התיירות הבא יהיה מסור למשימת קידום התיירות ויקבל את משך הזמן הדרוש  לעשייה אפקטיבית במשרד".

כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.ias.co.il?p=78759

אולי יעניין אתכם גם

  • חוגגים את סוכות בטבע: בכל מקום שתעצרו תמצאו חוויה שמחכה לכםחוגגים את סוכות בטבע: בכל מקום שתעצרו תמצאו חוויה שמחכה לכם
  • אפריל בנתב"ג: מעל שני מיליון נוסעים עברו בנמל התעופהאפריל בנתב"ג: מעל שני מיליון נוסעים עברו בנמל התעופה
  • סאן דור מציגה את עשרת היעדים החמים לעונת הקיץסאן דור מציגה את עשרת היעדים החמים לעונת הקיץ
  • רויאל קריביאן פתחה את עונת ההפלגות מסינגפור ב-2025-2026רויאל קריביאן פתחה את עונת ההפלגות מסינגפור ב-2025-2026
  • בוב בינדר: "התפריטים החדשים הם מחויבות להצטיינות קולינרית"בוב בינדר: "התפריטים החדשים הם מחויבות להצטיינות קולינרית"
« פוסט קודם
פוסט הבא »
 
IAS
  • ראשי
  • אודות
  • צור קשר
  • אתר המגזין
  • תקנון
  • הצהרת נגישות
הרשמה לניוזלטר

הירשמו עכשיו לניוזלטר שלנו כדי להשאר מעודכנים

[pojo-form id="89539"]

בהרשמתי הנני מקבל את תנאי האתר ומאשר קבלת תכנים הכוללים עדכונים בדבר מבצעים וחומרים פרסומיים לכתובת המייל שלי

קטגוריות
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
נבנה ומתוחזק על-ידי קבוצת אסטרטג | IAS כל הזכויות שמורות © 2018
Cleantalk Pixel
Go to mobile version
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס