IAS

לאתר הסוכנים

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
הרשמה לניוזלטר
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
IAS
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
ראשי » סצנת האוכל » פסטיבל "עמים וטעמים" באשדוד חוזר

פסטיבל "עמים וטעמים" באשדוד חוזר

עוזי בכר 31 במאי 2023 5:59

והכל ב-15 ₪ בלבד למנה, לצלילי הופעות חיות של מוזיקת עולם, 31.5-1.6, ימים רביעי וחמישי, בפארק גן אלישבע אשדוד, והכניסה חופשית!

פסטיבל "עמים וטעמים" באשדוד חוזר פסטיבל "עמים וטעמים" באשדוד חוזר. צילום פוניה

היום ומחר (ד' ו- ה'), פסטיבל עמים וטעמים באשדוד חוזר, גדול מתמיד, אל פארק גן אלישבע, ומציע למעלה מ-50 דוכני אוכל של מסעדות העיר, עם מנות מתוך 99 העדות החיות באשדוד, וכל מנה ב-15 ₪ בלבד. אל הפסטיבל יצטרפו מסעדות שמשתתפות בו השנה לראשונה, כמו מסעדת הדגים פסקדו, שהוכתרה בשנת 2022 כאחת מ-50 המסעדות הטובות במזרח התיכון ונבחרת מדי שנה כאחת המסעדות הטובות בישראל, מסעדת החוף המדוברת פישנזון, הקונדיטוריה I LOVE EAT של שף קונדיטור צרפתי שפתח פטיסרי ממש כמו בפריז והמסעדות פאזל, לולה, טורו סושי וקירה.

הפסטיבל מציע השנה מגוון מסחרר של מנות ממטבחים שונים ברחבי העולם וגם ממטבחי שף, מנות של בשר ודגים, חלביות ומתוקים, כולן יצירתיות ומקוריות ומפתיעות בטעמיהן. בין הדוכנים בפסטיבל יהיו מנות כמו פולנטה עם פטריות ופרמז'ן ופולנטה בטטה על מצע של יוגורט, קציצות דגים מרוקאיות, קבבוני דג, ארנצ'יני, דים סאם, סיגר דג, סמסה, באחש, קרואסון עגל מפורק, ריזוטו, פיש אנד צ'יפס, קבב בוכרי, כנאפה ועוד ועוד.

כל מנה שתוגש בפסטיבל, שואבת השראה מ-99 העמים והעדות החיים באשדוד, אשר מראשית הקמתה ועד ימינו משכה אליה עולים מעשרות קהילות בעולם, שמטבחיהם היוו השראה לסצנה הקולינרית התוססת והמרגשת שמתרחשת בעיר אשדוד על שלל מסעדותיה, מסעדות שהשפים שלהם מביאים שפה קולינרית ייחודית, שילוב של עכשוויות לצד געגוע למטבח של אמא, באווירת הים התיכון שהעיר פרושה לאורכו.

פסטיבל "עמים וטעמים" באשדוד חוזר. צילום פוניה

הניהול הקולינרי של הפסטיבל הופקד בידיו של דוד קישקה, יזם ויועץ קולינרי, אשר נכנס למטבחיהן של כל המסעדות שישתתפו בפסטיבל, טעם את המנות, בחר יחד עם השפים את המנה המתאימה ביותר ואת אופן הגשתה ויצר תמהיל מרתק ומלא עניין וטעם. לצד האוכל, גם האווירה בפסטיבל תהיה בסגנון בינלאומי, כאשר להקות מוזיקה ומחול אתניות יופיעו לאורך הערב על הבמות וירקדו וינגנו מוזיקה ממדינות שונות בעולם.

בין עשרות המסעדות המשתתפות: פסקדו, קירה, עלמא, ברבריני, ראיחונה, מטילדה, ג'קוב דגים, טורו סושי, טירמיסו, נמסטה, פורטו, מורדושה, I LOVE EAT, בוטרא, זה, מפגש חברים, מואיז, פיצה בלה, קאיפויה, הולנד צ'יפס סנסט, יגאל דגים, פישנזון, פאזל, ז'נו בעיר, ג'יג'י, הירושלמי, פלאפל צנעני  ועוד.

הכניסה לפסטיבל היא ללא תשלום, מחיר כל מנה 15 ₪ בלבד.

פסטיבל "עמים וטעמים", פארק "גן אלישבע" אשדוד (מאחורי מלון "West"), 31.5-1.6 בשעות 18:30-23:00

 פרטים נוספים באתר תיירות אשדוד:  לחצו כאן     

כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.ias.co.il?p=140526

אולי יעניין אתכם גם

  • פסטיבל "עמים וטעמים" באשדוד חוזרפסטיבל "עמים וטעמים" באשדוד חוזר
  • הודעת לשכת מארגני תיירות נכנסתהודעת לשכת מארגני תיירות נכנסת
  • הוגשה בקשה להכרה במטה יהודה כחבל יין עולמיהוגשה בקשה להכרה במטה יהודה כחבל יין עולמי
  • איבריה: תעריפי טיסה חדשים בספרד ובאירופהאיבריה: תעריפי טיסה חדשים בספרד ובאירופה
  • מתאהבים בירושלים: שני סופי שבוע שכולם אהבה במיטב מלונות העירמתאהבים בירושלים: שני סופי שבוע שכולם אהבה במיטב מלונות העיר
תגיות:
עמים וטעמים
« פוסט קודם
פוסט הבא »
ראשי » תיירות » פסטיבל "עמים וטעמים" באשדוד חוזר

פסטיבל "עמים וטעמים" באשדוד חוזר

עוזי בכר 18 במאי 2022 4:57

סמסה אוזבקית, קוסקוס מרוקאי, סלופי ג'ו אמריקאי ועוד המון, והכל ב-10 ₪ בלבד למנה!

פסטיבל "עמים וטעמים" באשדוד חוזר פסטיבל עמים וטעמים חוזר לאשדוד. צילום פניה – דיגיטל אנד ביונד

אשדוד חוזרת לככב על מפת הקולינריה בישראל, עם פסטיבל "עמים וטעמים" שחוזר לאשדוד,   מסעדות אשדוד מציגות מנות מיוחדות מתוך המטבחים של 99 העדות בעיר, עם אוכל, שתייה, ומוזיקה חיה מרחבי העולם לאורך כל הערב. אז איפה עוד אפשר למצוא, סמסה בוכרית, בטטה ווארה הודית, באחש בוכרי, סלופי ג'ו אמריקאי, צ'יבורקי גיאורגי, אינג'ירה אתיופית, קבב בוכרי, פיש אנד צ'יפס הולנדי ועוד עשרות מנות נוספות ממטבחים שונים בעולם במתחם אחד?

מראשית הקמתה ועד ימינו, העיר אשדוד משכה אליה עולים מעשרות מקומות בעולם, אשר מטבחיהם היוו השראה לסצנה הקולינרית התוססת והמרגשת שמתרחשת בעיר אשדוד, על שלל מסעדותיה, מסעדות שהשפים שלהם מביאים שפה קולינרית ייחודית, שילוב של עכשוויות לצד געגוע למטבח של אמא, באווירת הים התיכון שהעיר פרושה לאורכו. מכאן הגו באשדוד את הרעיון של פסטיבל "עמים וטעמים", שמציע למבקרים במתחם אחד מנות מכל רחבי העולם, מתוך מטבחי 99 העדות שחיות בעיר. הפסטיבל יתקיים בל"ג בעומר, בתאריכים 18-19 במאי, בפארק גן אלישבע, החל משעה 18:30 בערב, יחד עם השקיעה. הכניסה חינם.

פסטיבל עמים וטעמים חוזר לאשדוד. צילום פניה – דיגיטל אנד ביונד

הפסטיבל חוזר לאחר שנתיים של הפסקה, והמארגנים מאמינים שהצפייה הרבה תביא לכך שגם השנה הוא ימשוך אליו אלפי מבקרים רעבים מכל רחבי הארץ, שיגיעו להתנסות בקולינריה האשדודית, שלא מפסיקה להתפתח. הפסטיבל יתקיים תחת ניהולו של היועץ הקולינרי השף יוחאי ז'נו, ובמהלך ימי הפסטיבל יגישו כ-40 ממסעדות העיר עשרות מנות המייצגות מטבחים שונים מרחבי העולם. לצד האוכל, גם האווירה בפסטיבל תהיה בסגנון בינלאומי, כאשר להקות מוזיקה ומחול אתניות יופיעו לאורך הערב על הבמות וירקדו וינגנו מוזיקה ממדינות שונות בעולם, סמבה ברזילאית, מוזיקה אנדלוסית ערבית, מופע מחווה לביטלס, שאנסונים צרפתיים ועוד. מלבד ההופעות, טרובדור איטלקי, נגן בוזוקי יווני ועוד יסתובבו לאורך הערב בין הדוכנים השונים.

המסעדות המשתתפות: ראיחונה, נמסטה, בוטרא, זה, טוליה, אראמיס, מפגש חברים, פלאפל צנעני, וויצמן, המרענן, טורו סושי, מואיז, פיצה בלה, ג'יג'י, טירמיסו, קאיפויה, אדיס עלם, פרדייז, סאבו, קפה גן סיפור, בליקר בייקרי, טמאדה, גנאש, נתח קצבים, פורטו, בילי בוי, הולנד צ'יפס, בתאל'ה, צ'יפס הולנד מקורי, אלבי, הירושלמי, רוסקו, מר צ'ורוס, יאמי, סנסט, סמוק איט, ופיתה בסטה 

הכניסה לפסטיבל היא ללא תשלום, מחיר כל מנה 10 ₪ בלבד.

פסטיבל "עמים וטעמים", פארק "גן אלישבע" אשדוד (מאחורי מלון "West"),   ל"ג בעומר, 18-19 במאי בשעות 18:30-23:00

פרטים נוספים באתר תיירות אשדוד: https://bit.ly/tasteashdod

כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.ias.co.il?p=125465

אולי יעניין אתכם גם

  • פסטיבל "עמים וטעמים" באשדוד חוזרפסטיבל "עמים וטעמים" באשדוד חוזר
  • IAG – רבעון שלישי 2013IAG – רבעון שלישי 2013
  • טורקיש קרגו, מדורגת שלישית בעולם בחודש יוני 2021טורקיש קרגו, מדורגת שלישית בעולם בחודש יוני 2021
  • לקראת הכנס השנתי של לשכת מארגני התיירות הנכנסת לישראללקראת הכנס השנתי של לשכת מארגני התיירות הנכנסת לישראל
  • צלם – שען: צילומי מסע בארץ ישראל במחצית הראשונה של המאה ה-20צלם – שען: צילומי מסע בארץ ישראל במחצית הראשונה של המאה ה-20
תגיות:
עמים וטעמים
« פוסט קודם
פוסט הבא »
 
IAS
  • ראשי
  • אודות
  • צור קשר
  • אתר המגזין
  • תקנון
  • הצהרת נגישות
הרשמה לניוזלטר

הירשמו עכשיו לניוזלטר שלנו כדי להשאר מעודכנים

[pojo-form id="89539"]

בהרשמתי הנני מקבל את תנאי האתר ומאשר קבלת תכנים הכוללים עדכונים בדבר מבצעים וחומרים פרסומיים לכתובת המייל שלי

קטגוריות
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
נבנה ומתוחזק על-ידי קבוצת אסטרטג | IAS כל הזכויות שמורות © 2018
Cleantalk Pixel
Go to mobile version
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס