דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
IASIAS

לאתר הסוכנים

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
הרשמה לניוזלטר
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
IAS
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
ראשי » תעופה » לופטהנזה מציעה חוויות קולינריות חדשות: "טועמים HEIMAT"

לופטהנזה מציעה חוויות קולינריות חדשות: "טועמים HEIMAT"

מערכת האתר 31 באוגוסט 2021 6:49

החל מה-1 בספטמבר, נוסעי מחלקת עסקים בטיסות לטווחים קצרים ובינוניים ייהנו מתפריטים חדשים ומגוונים ובעיקר בריאים יותר

לופטהנזה מציעה חוויות קולינריות חדשות: "טועמים HEIMAT" "טועמים HEIMAT", חוויות קולינריות חדשות בחברת לופטהנזה. צילום לופטהנזה

נוסעי מחלקת עסקים של חברת לופטהנזה יוכלו ליהנות, החל מה-1 בספטמבר 2021, מחוויה קולינרית חדשה ומגוונת "טעימות HEIMAT", בטיסות לטווחים קצרים ובינוניים.

חברת לופטהנזה בשיתוף פעולה עם חברת הקייטרינג Gategroup מזמינות את נוסעי מחלקת עסקים למסע קולינרי המבוסס על המטבח הגרמני המסורתי עם נגיעות קולינריות מודרניות מרחבי העולם. התפריטים ישתנו מידי שבוע ונותנים מענה לצרכיהם של הנוסעים המחפשים מגוון רחב יותר של תפריטים.

הקונספט החדש "טעימות HEIMAT" כולל קלאסיקות גרמניות בעלות מרכיבים יוצאי דופן: לדוגמא, סלט שרימפס עם טרין סלק ותפוחי אדמה, בהשראת רוח הים של המבורג, גרסה חדשה למנה המסורתית "לייפציגר אלרליי" ("Leipziger Allerlei")- סלט עוף עם סלרי, ערער ואגוזי מלך שחורים ועוד. כל המנות נוצרו עבור חברת לופטהנזה בלבד על ידי השפים הצעירים ג'וליה קומפ ודניס פוצרט וצוות הקולינריה של קבוצת  Gategroup.

בנוסף, דגש חזק של קיימות ותזונה בריאה הוטמע בתפריט. מוצרים המגיעים מאזורים סביב פרנקפורט ומינכן ומוגשים טריים מידי יום. הנוסעים יוכלו גם ליהנות ממגוון רחב של לחמים ולחמניות מסורתיים ואפויים במקום. כמו כן, לא יהיה שימוש בפלסטיק חד פעמי.

למידע נוסף, לחצו כאן

נוסעי מחלקת עסקים בלופטהנזה נהנים מתפריט חדש. צילום לופטהנזה
כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.ias.co.il?p=118818

אולי יעניין אתכם גם

  • מלונות דן מרחיבה את שיתוף הפעולה עם ראונד טייבלסמלונות דן מרחיבה את שיתוף הפעולה עם ראונד טייבלס
  • שוק התעופה העולמי עומד להיות קטן יותרשוק התעופה העולמי עומד להיות קטן יותר
  • איבריה מוסיפה 3 טיסות שבועיות ממדריד לצ?ילהאיבריה מוסיפה 3 טיסות שבועיות ממדריד לצ?ילה
  • בלעדי לחברי ההתאחדות משרדי הנסיעות – קו חם ברשות המיסיםבלעדי לחברי ההתאחדות משרדי הנסיעות – קו חם ברשות המיסים
  • בשורה לקרניבורים: מסעדת ראנץ' האוס נפתחה במלון מצפה הימיםבשורה לקרניבורים: מסעדת ראנץ' האוס נפתחה במלון מצפה הימים
תגיות:
טועמים HEIMAT"
« פוסט קודם
פוסט הבא »
 
IAS
  • ראשי
  • אודות
  • צור קשר
  • אתר המגזין
  • תקנון
  • הצהרת נגישות
הרשמה לניוזלטר

הירשמו עכשיו לניוזלטר שלנו כדי להשאר מעודכנים

[pojo-form id="89539"]

בהרשמתי הנני מקבל את תנאי האתר ומאשר קבלת תכנים הכוללים עדכונים בדבר מבצעים וחומרים פרסומיים לכתובת המייל שלי

קטגוריות
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
נבנה ומתוחזק על-ידי קבוצת אסטרטג | IAS כל הזכויות שמורות © 2018
Cleantalk Pixel
Go to mobile version