IAS

לאתר הסוכנים

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
הרשמה לניוזלטר
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
IAS
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
ראשי » סצנת האוכל » "טרואר המדבר": אירועים לקהל הרחב ביקבים ובכרמים בנגב

"טרואר המדבר": אירועים לקהל הרחב ביקבים ובכרמים בנגב

עוזי בכר 2 ביולי 2021 4:58

אירועי "טרואר המדבר", ביוזמת קרן מיראז' וארגון השומר החדש, מיועדים לקהל הרחב (מעל גיל 18), ויתקיימו בין התאריכים 31-15 ביולי

"טרואר המדבר": אירועים לקהל הרחב ביקבים ובכרמים בנגב טעימות ין ביקב מואה. צילום קארין רבנה

ארגון השומר החדש וקרן מיראז', מזמינים את הקהל הרחב לאירועי יין שיערכו בחודש יולי ברחבי הנגב. "טרואר המדבר" יהווה, לראשונה, נקודת מפגש חדשה של קהל חובבי יין, קולינריה ותרבות עם יקבי המדבר, שיארחו את הקהל לטעימות יין ומגוון חוויות מהנות של אמנות, רוחניות, בידור וקולינריה. במהלך האירועים, שייערכו בתאריכים 15-31.7 יארחו יקבי הנגב מופעים, סדנאות אמן, ארוחות שף ומפגשי דעת ורוח הפונים לקהל מגוון. אירועי "טרואר המדבר" הינם יריית הפתיחה של מהלך חדש לביסוס תיירות היין של אזור הנגב, בהובלת קרן מיראז’ וארגון השומר החדש, וגורמי התיירות המקומיים.

במסגרת "טרואר המדבר" יערכו עשרות אירועים, ביניהם: סדנת שף ביקב מדבר עם גיא פיסטרוב, סיור וטעימות ביקב יתיר הכולל שיח על יין ישראלי עם הסומלייה גיא הרן, תצפית כוכבים ביקב מואה, סדנת רישום ויצירת תווית יין ביקב נאות סמדר, ארוחת Farm to table בחוות כרמי עבדת, הרצאה במו"פ רמת נגב בשיתוף יקב תושייה ועוד. "היקבים במדבר הישראלי מכינים יין ייחודי ומפתיע כמו המדבר עצמו. ברחבי הנגב פרוסים כרמים רבים הנהנים מתנאי אקלים וקרקע (טרואר) מיטביים, ובזכותם מניבים יינות טובים ומסקרנים הזוכים להכרה מקומית ובינלאומית", מוסרים משני הארגונים המארגנים.

"הקמנו את מועדון יקבי הנגב לאחרונה, והוא מאחד למעלה מ- 20 יקבים ‏וכרמים שפועלים באזור, במטרה לחזק אותם כקהילה חקלאית-תיירותית, להגביר את שיתופי הפעולה במרחב וליצור שפה וסטנדרט אחידים לאזור תיירות היין הייחודי בנגב. יקבי הנגב מייצרים כיום כ-450 אלף בקבוקים והם ממוקמים בכל אזורי הנגב, החל מאילת, הערבה, הר הנגב, ערד והנגב הצפוני", אומרים המרגנים.

מועדים מדויקים, שעות ועלויות באתר

ביקב יתיר. צילום גיא הרן
כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.ias.co.il?p=117443

אולי יעניין אתכם גם

  • דיסנילנד פריז, חגיגות ה-30: לחלום, לחוות, להתאהב מחדשדיסנילנד פריז, חגיגות ה-30: לחלום, לחוות, להתאהב מחדש
  • RECHARGE: פסטיבל הבריאות והוולנס של המועצה האזורית תמרRECHARGE: פסטיבל הבריאות והוולנס של המועצה האזורית תמר
  • בוקינג חגגה עשור של פעילות בישראלבוקינג חגגה עשור של פעילות בישראל
  • קוריאן אייר מוסיפה טיסה רביעית לישראלקוריאן אייר מוסיפה טיסה רביעית לישראל
  • "אני מבקש להתנצל בפניך ולהודות לך על סבלנותך והבנתך""אני מבקש להתנצל בפניך ולהודות לך על סבלנותך והבנתך"
תגיות:
טרואר המדבר
« פוסט קודם
פוסט הבא »
 
IAS
  • ראשי
  • אודות
  • צור קשר
  • אתר המגזין
  • תקנון
  • הצהרת נגישות
הרשמה לניוזלטר

הירשמו עכשיו לניוזלטר שלנו כדי להשאר מעודכנים

[pojo-form id="89539"]

בהרשמתי הנני מקבל את תנאי האתר ומאשר קבלת תכנים הכוללים עדכונים בדבר מבצעים וחומרים פרסומיים לכתובת המייל שלי

קטגוריות
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
נבנה ומתוחזק על-ידי קבוצת אסטרטג | IAS כל הזכויות שמורות © 2018
Cleantalk Pixel
Go to mobile version
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס