דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
IASIAS

לאתר הסוכנים

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
הרשמה לניוזלטר
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
IAS
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
ראשי » סצנת האוכל » השם מחייב: מלון נווה אילן בחגיגה קולינרית לחג האילנות

השם מחייב: מלון נווה אילן בחגיגה קולינרית לחג האילנות

עוזי בכר 5 בפברואר 2023 18:09

"להיות שף מלון נווה אילן בחג האילנות, זה מחייב"… לכבוד ט"ו בשבט, שף חגי אסרף מציע תפריט מיוחד לאורחי מלון נווה אילן, הממוקם בלב הרי יהודה, ומשתף במתכון מנצח

השם מחייב: מלון נווה אילן בחגיגה קולינרית לחג האילנות מלון נווה אילן בחגיגה קולינרית לחג האילנות. צילום באדיבות סי הוטלס

במלון נווה אילן נערכים לחגוג את חג האילנות, הוא ט"ו בשבט, בחגיגה קולינרית, שתשלב בתפריט מסעדת המלון, מנות ברוח החג. שף חגי אסרף, עמל על התפריט המיוחד: קובה נייה דג על מצע ירקות טריים בשילוב פירות יבשים, גלילות קטאיף מסקרפונה, פיסטוק חלבי ונגיעות תמרים תאנים ומשמשים, טרטר אינטיאס במילוי פירות יבשים על מצע כוסמת, סלט קינואה ופירות יבשים ועוד.

"להיות שף מלון נווה אילן בחג האילנות, זה מחייב", ציין שף המלון חגי אסרף, "ט"ו בשבט מייצר סיבה למסיבה, עם חומרי גלם איכותיים, בריאים שמתבססים על תוצרת מקומית".

מלון נווה אילן ממוקם מרחק קצר מציר תל אביב ירושלים, דקות מלב הבירה, מתאים במיוחד כנקודת מוצא לנופשים משפחתיים או זוגיים. 173 חדרים מרווחים: חדרי גן, חדרי דלקס, חדרי משפחה (מתאימים לאירוח עד זוג ושלושה ילדים), פינות חמד בגינת המלון, מרפסת פנורמית אל נוף הרי ירושלים, אולמות כנסים בגדלים שונים (עד 350 איש), חוויה קולינארית אותנטית ומגוונת, בריכת קאנטרי בסמוך למלון, מתקני ספורט, מתחם ילדים המציע חדרי נושא: ג'ימבורי לקטנטנים, חדר מחשבים וקולנוע לגדולים, אטרקציית מים, מזרקות ומגלשת מים (בעונה).

מלון נווה אילן בחגיגה קולינרית לחג האילנות. צילום באדיבות סי הוטלס

 מתכון לסלט קינואה ופירות יבשים – שף חגי אסרף מלון נווה אילן

מצרכים:

4 כוסות מים

כוס פירות יבשים

רבע כוס כוסברה

רבע כוס נענע

חצי כוס פטרוזיליה

1 כוס קינואה אדומה

רבע כוס שקדים מולבנים

חצי כוס אגוזי מלך קצוצים

רבע כוס לימון

כפית דבש

כפית קינמון

מעט שמן זית

מלח לפי הטעם

אופן ההכנה:

מרתיחים מים בסיר ומוסיפים את הקינואה, מטבלים במלח ומבשלים כ-20 דקות, עד שהקינואה נפתחת. מעבירים למסננת, מנערים מהמים ומחזירים לסיר. כשהאש כבויה מכסים במגבת מטבח 10 דקות.

בזמן שהקינואה מתקררת, מערבבים מיץ לימון, קינמון, דבש ושמן זית, קוצצים את כל הפירות והירק.

לפני ההגשה מערבבים את כל המרכיבים עם הקינואה ומגישים לצד כוסית ערק לימונים.

לפרטים: 073-3133182  או באתר רשת מלונות סי הוטלס

כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.ias.co.il?p=134754

אולי יעניין אתכם גם

  • רשת מלונות סי הוטלס מתחדשת בחדרי בוטיק ואולם כנסיםרשת מלונות סי הוטלס מתחדשת בחדרי בוטיק ואולם כנסים
  • ועדת הכלכלה: תיקון חוק שירותי תעופה לקריאה שנייה ושלישיתועדת הכלכלה: תיקון חוק שירותי תעופה לקריאה שנייה ושלישית
  • קורס ראשון באומנות הבישול, המיועד לאנשים עם מוגבלותקורס ראשון באומנות הבישול, המיועד לאנשים עם מוגבלות
  • מלונות דן נותנים בית לקולינריה משובחת מהצפוןמלונות דן נותנים בית לקולינריה משובחת מהצפון
  • למה האטרקציות התיירותיות בארץ עדיין סגורות?למה האטרקציות התיירותיות בארץ עדיין סגורות?
תגיות:
מלון נווה אילן
« פוסט קודם
פוסט הבא »
 
IAS
  • ראשי
  • אודות
  • צור קשר
  • אתר המגזין
  • תקנון
  • הצהרת נגישות
הרשמה לניוזלטר

הירשמו עכשיו לניוזלטר שלנו כדי להשאר מעודכנים

[pojo-form id="89539"]

בהרשמתי הנני מקבל את תנאי האתר ומאשר קבלת תכנים הכוללים עדכונים בדבר מבצעים וחומרים פרסומיים לכתובת המייל שלי

קטגוריות
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
נבנה ומתוחזק על-ידי קבוצת אסטרטג | IAS כל הזכויות שמורות © 2018
Cleantalk Pixel
Go to mobile version