דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
IASIAS

לאתר הסוכנים

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
הרשמה לניוזלטר
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
IAS
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
ראשי » תעופה » יצירות קולינריות חדשות בחברת התעופה סוויס

יצירות קולינריות חדשות בחברת התעופה סוויס

עוזי בכר 6 בספטמבר 2018 9:30

סוויס (SWISS) תגיש ארוחות גורמה חדשות של רשת אתרי הנופש  Bürgenstock  ומקנטון  Nidwalden

יצירות קולינריות חדשות בחברת התעופה סוויס ממנות הקינוח החדשות של סוויס: מרקיז שוקולד עם אגסים, גלידת וניל ואגוזים מקורמלים. צילום יחסי ציבור swiss

חברת התעופה השוויצית סוויס (SWISS), תציע במהלך שלושת החודשים הקרובים לנוסעי מחלקות היוקרה שלה, יצירות קולינריות חדשות והפעם של קנטון Nidwalden שבמרכז שוויץ. מעדני הגורמה נוצרו על ידי המנהל הקולינרי של  רשת  אתרי הנופש בורגנסטוק, והם נדבך נוסף בתוכנית הקולינרית של חברת התעופה SWISS ששמה "TASTE OF SWITZERLAND".

בין ספטמבר ועד דצמבר השנה, יוכלו נוסעי מחלקות העסקים והראשונה של סוויס ביעדים ארוכי טווח מציריך, ליהנות ממאכלים משובחים ומגוונים של מייק וורל, המנהל הקולינרי של בורגנסטוק. זהו אתר נופש הממוקם מעל אגם לוצרן, ודורג לאחרונה על ידי מדריך גומיו ( GaultMillau) כמלון השנה לשנת 2019.  וורל משרת אורחים בשמונה מסעדות  שונות באתר, המגישות מטעמים מרחבי העולם, תוך הקפדה על  טריות, אותנטיות ואיכות. קריטריונים גבוהים אלה משתקפים גם במנות שבנה וורל עבור  SWISS במסגרת התוכנית הקולינרית של החברה אשר מזה 16 שנה, מפנה זרקור קולינרי מדי 3 חודשים על קנטון אחר בשוויץ.

במחלקה הראשונה, פילה עגל עם רוטב כמהין שחור. צילום יחסי ציבור Swiss

במחלקה הראשונה – הנוסעים יכולים לבחור לדוגמא בין פילה עגל עם רוטב כמהין שחור וארטישוק ירושלמי עם סלסת ערמונים, לבין דג בקלה שחור עם רוטב לבן של זיתים,  ספגטי של סלק ותפוחים. לקינוח: מרקיז שוקולד עם אגסים, גלידת וניל ואגוזים מקורמלים.

במחלקת העסקים – התפריט כולל טטאקי סלמון עם דלעת ברוטב חרדל כמנה ראשונה וכמנה עיקרית  ניתן לבחור בין פילה דג ברוטב ייחודי ומגוון בשרים ותוספות. לקינוח: עוגת פירות עם פסיפלורה וקומפוט בננה ופטל.

במחלקות גם מוגש היצע נרחב של גבינות ייחודיות  המיוצרות בקנטון  ומלוות על ידי מגוון יינות מהאזור .

כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.ias.co.il?p=87588

אולי יעניין אתכם גם

  • חברת SWISS מבטלת 1,400 טיסות קיץ בשל מחסור חמור בטייסיםחברת SWISS מבטלת 1,400 טיסות קיץ בשל מחסור חמור בטייסים
  • SWISS מסכמת חג פסחא מוצלח: יותר נוסעים, יותר דיוק, פחות תקלותSWISS מסכמת חג פסחא מוצלח: יותר נוסעים, יותר דיוק, פחות תקלות
  • טיסת SWISS ביצעה נחיתת חירום עקב עשן בתא הטייס והנוסעיםטיסת SWISS ביצעה נחיתת חירום עקב עשן בתא הטייס והנוסעים
  • חברת SWISS תצרף לצי חמישה מטוסי איירבוס A350s נוספיםחברת SWISS תצרף לצי חמישה מטוסי איירבוס A350s נוספים
  • SWISS First Lounge נבחר לטרקלין הטוב בעולם לשנת 2024SWISS First Lounge נבחר לטרקלין הטוב בעולם לשנת 2024
תגיות:
מנות גורמה מייק וורל קנטון Nidwalden Bürgenstock Swiss גו מיו
« פוסט קודם
פוסט הבא »
 
IAS
  • ראשי
  • אודות
  • צור קשר
  • אתר המגזין
  • תקנון
  • הצהרת נגישות
הרשמה לניוזלטר

הירשמו עכשיו לניוזלטר שלנו כדי להשאר מעודכנים

[pojo-form id="89539"]

בהרשמתי הנני מקבל את תנאי האתר ומאשר קבלת תכנים הכוללים עדכונים בדבר מבצעים וחומרים פרסומיים לכתובת המייל שלי

קטגוריות
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
נבנה ומתוחזק על-ידי קבוצת אסטרטג | IAS כל הזכויות שמורות © 2018
Cleantalk Pixel
Go to mobile version