דיינר בשרי חדש בקריית אונו מבית “המקום של בשר” מנווה צדק

המומחיות והאיכות של מסעדת הבשר המוערכת בתל אביב מגיעים עכשיו לפורמט יומיומי, נגיש ומהנה בלב קריית אונו
דיינר בשרי חדש בקריית אונו. צילום גיא אשכנזי

קריית אונו ממשיכה להתפתח קולינרית עם פתיחתו של דיינר בשרי חדש, שנוצר על ידי הבעלים של “המקום של בשר” מנווה צדק – אחד ממוסדות הבשר המוערכים בתל אביב. הדיינר מביא את המומחיות, הדיוק והאיכות שהפכו את המסעדה האם לשם דבר, אל חווית אוכל יומיומית, נגישה ומהנה יותר.

המקום מציע תפריט רחב המבוסס על בשרים טריים, מנות עשירות ומוקפדות, והמבורגרים המיוצרים בחומרי גלם איכותיים במיוחד. לצד המנות הבשריות יש גם מנות פסטה ואפשרויות שמתאימות לילדים.

בין המנות המוגשות בתפריט:

  • טאקו סביצ'ה – פרי העונה, בצל סגול, איולי פלפלים ותפוז | 62–75 ₪.

  • טטאקי סינטה – צרובה ברוטב ציר פטריות, חמאה וסויה | 74 ₪.

  • המבורגר כמהין (200 גרם) – צ’יפס בטטה, איולי כמהין וחסה, מוגש עם תוספת לבחירה | 96 ₪.

  • כריך בשר מפורק בבישול ארוך – מלפפון חמוץ, בצל מוחמץ, איולי צ’יפוטלה, רוקט, מוגש עם תוספת לבחירה | 84 ₪.

  • סטייק פרגית בגריל – במרינדת עשבי תיבול, מוגש עם תוספת לבחירה | 88 ₪.

  • ספגטי מיטבולס – ספגטי וכדורי בשר ברוטב עגבניות ופרמזן | 84 ₪.

  • רביולי תרד – “גבינת המאירי”, עגבניות וחמאה חומה | 86 ₪.

כמובן, במקום גם מבחר סטייקים כגון אנטריקוט, פילה וסינטה, עם רטבים לבחירה: ציר בקר, גבינה כחולה או חרדל שמנת. הדיינר מתאים לבילוי משפחתי, זוגי או חברתי, ומציע אווירה קלילה, חמה ונעימה שמתאימה לארוחות יומיומיות וגם לאירועים קטנים. במקום חדר פרטי חדש עם מקרן, המאפשר קיום חגיגות אינטימיות, מפגשים, הקרנות ואירועים משפחתיים או עסקיים, בליווי שירות צמוד.

פרטים חשובים:

  • כתובת: שמירה אימבר גדיש 9, קריית אונו

  • שעות פתיחה: א'-ש': 12:00–23:00

  • עסקית: א'-ה' 12:00–17:00 (בישיבה במסעדה בלבד)

  • הזמנות: משלוח/איסוף עצמי | הזמנת מקום

 

 

חדש! הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ:  IAS – חדשות ועדכוני תיירות מהארץ ומהעולם

שתפו את הכתבה ברשתות החברתיות:

אולי יעניין גם אתכם

הרשמה לניוזלטר