IAS

לאתר הסוכנים

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
הרשמה לניוזלטר
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
IAS
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
ראשי » מלונות » פופ-אפ קולינרי חדש במלון דן קיסריה: "קפה טאיזו" מאת השף יובל בן נריה

פופ-אפ קולינרי חדש במלון דן קיסריה: "קפה טאיזו" מאת השף יובל בן נריה

מערכת האתר 8 ביוני 2025 19:24

רשת מלונות דן ממשיכה לבסס את מעמדה כ"בית של קולינריה" עם שיתוף פעולה ראשון מסוגו עם השף יובל בן נריה. במסגרתו יושק פופ-אפ אסיאתי יוקרתי במתחם הבריכה של דן קיסריה ריזורט

פופ-אפ קולינרי חדש במלון דן קיסריה: "קפה טאיזו" מאת השף יובל בן נריה דן קיסריה ריזורט פותח פופ אפ קפה טאיזו של השף יובל בן נריה בתמונה נאמס צילום דימיטרי פומזן

רשת מלונות דן ממשיכה לחדש ולהשקיע בחוויות קולינריות יוצאות דופן. דן קיסריה ריזורט, אחד מהמלונות המובילים של הרשת, משיק בימים אלו שיתוף פעולה קולינרי מסקרן עם השף הבכיר יובל בן נריה – מהשפים המובילים בישראל ובעל מסעדת טאיזו עטורת הפרסים בתל אביב.

במסגרת שיתוף הפעולה, הוקם פופ-אפ מסעדה עונתי בשם "קפה טאיזו" בלב מתחם הבריכה של המלון, שיציע תפריט צהריים באווירה קלילה ונינוחה, המבוסס על מנות נבחרות מהמטבח האסיאתי, שנבנו במיוחד לאירוע ע"י השף בן נריה וצוותו.

התפריט כולל מגוון מנות ראשונות ועיקריות בהשראת מטבחי תאילנד, הודו, וייטנאם וסין, תוך שילוב חומרי גלם טריים, תבלינים אותנטיים וטכניקות בישול עכשוויות. בין המנות המובילות: סטיקי ביף, צ'יקן מסאללה, סלט סום טאם עם סטיקי רייס, סביצ'ה טאיזו עם רוטב קארי תאילנדי קר, ווק תאילנדי, פילה לברק ברוטב קארי ועוד. המנות מוצעות גם בגרסאות צמחוניות וטבעוניות לפי בחירה.

הפופ-אפ יהיה פתוח לאורך עונת הקיץ ועד אוקטובר 2025, ויוגש בו תפריט צהריים בלבד, הזמין בלבד לאורחי המלון והספא.

ברשת מלונות דן מציינים כי המהלך הוא חלק מהאסטרטגיה לחיזוק חוויית האירוח דרך שיתופי פעולה קולינריים עם שפים מהשורה הראשונה, תחת הקונספט החדש: "מלונות דן – בית של קולינריה".

כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.ias.co.il?p=175102

אולי יעניין אתכם גם

  • פברואר בבתי המלון: ירידה של 24% בלינות תייריםפברואר בבתי המלון: ירידה של 24% בלינות תיירים
  • טורקיש איירליינס מחייבת בדיקות קורונה למגיעים מחו"לטורקיש איירליינס מחייבת בדיקות קורונה למגיעים מחו"ל
  • יעד חדש לטורקיש איירליינס: מלאבויעד חדש לטורקיש איירליינס: מלאבו
  • התיירות הנכנסת ממשיכה לשבור שיאיםהתיירות הנכנסת ממשיכה לשבור שיאים
  • קוריאן אייר: מבצע חלומיקוריאן אייר: מבצע חלומי
תגיות:
קפה טאיזו
« פוסט קודם
פוסט הבא »
 
IAS
  • ראשי
  • אודות
  • צור קשר
  • אתר המגזין
  • תקנון
  • הצהרת נגישות
הרשמה לניוזלטר

הירשמו עכשיו לניוזלטר שלנו כדי להשאר מעודכנים

[pojo-form id="89539"]

בהרשמתי הנני מקבל את תנאי האתר ומאשר קבלת תכנים הכוללים עדכונים בדבר מבצעים וחומרים פרסומיים לכתובת המייל שלי

קטגוריות
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
נבנה ומתוחזק על-ידי קבוצת אסטרטג | IAS כל הזכויות שמורות © 2018
Cleantalk Pixel
Go to mobile version
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס