IAS

לאתר הסוכנים

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
הרשמה לניוזלטר
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
IAS
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
ראשי » סצנת האוכל » פסטיבל טעם מישלן השלישי באינטרקונטיננטל דיויד תל אביב

פסטיבל טעם מישלן השלישי באינטרקונטיננטל דיויד תל אביב

עוזי בכר 15 בפברואר 2019 18:37

יורם ניצן שף ממסעדת nomi יארח את השף סטפן פרואה דה וו, ממסעדת Le Fantin Latour שבגרנובל

פסטיבל טעם מישלן השלישי באינטרקונטיננטל דיויד תל אביב מנה מבית היוצר של השף סטפן, שמתפריטיו אפשר לטעום בשבוע הבא. צילום יח"צ

מסעדת nomi של השף יורם ניצן, השוכנת במלון אינטרקונטיננטל דיויד תל אביב, תארח את השף סטפן פרואה דה וו ממסעדת Le Fantin Latour שבגרנובל, צרפת, המדורגת במדריך מישלן, בין ה-18-21 בפברואר.

סטפן פרואה דה וו ממסעדת Le Fantin Latour. צילום יח"צ
שף יורם ניצן ממסעדת nomi. צילם אפיק גבאי

זאת במסגרת פסטיבל “Taste of Michelin” שנערך זו השנה השלישית. אורחי הפסטיבל ייצאו למסע גסטרונומי מרתק ועשיר בטעמים ייחודיים בלבה של תל אביב.

הפסטיבל, שיימשך ארבעה ימים, יציג את חומרי הגלם העונתיים המשובחים ביותר, בערב של קולינריה בהשראת הרי האלפים. האורחים ייהנו מתפריט שהורכב בקפידה ממנות המושפעות מהקולינריה האירופאית, מנות המבטיחות להדהים ולרגש.

במהלך הערב, יארח ניצן את השף סטפן פרואה דה וו, כוכב התוכנית "קרב סכינים" והשניים יגישו לאורחים ארוחה בת חמש מנות הכוללת  קונסומה ים אושי ג'ירו עם עשבים ארומטיים, פטריות אינוקי וטפיוקה, כבד אווז צלוי על הפלנצ'ה, קרם גזר ותבלינים עם קציפת תפוזים והל, בר ים עם רוטב כמהין שחורות, שומר בר ובייבי ירקות, טלה צלעות בעישון אורנים עם ירקות צלויים על קליפת עץ מהאלפים, תותי שדה קרם יסמין, וקראנץ שוקולד עם שטרויזל פירות יער. המנות יוגשו לצד מבחר משובח של יינות מקומיים מיקב עמק יזרעאל.

עוד יצירה של השף סטפן מגרנובל. צילום יח"צ

האירוע נערך בעקבות ההצלחה המסחררת של פסטיבל “Taste of Michelin” בשנה שעברה, כשהמלון אירח את השף זוכה כוכב המישלן דניאל קורי, ממסעדת Luce שבסן פרנסיסקו. האורחים נהנו מתפריט בהשראה קליפורנית עם ניחוחות ים תיכוניות.

המחיר: 380 שקל לאדם, או 420 שקל לאדם כולל טעימות יין. למידע נוסף והזמנת מקום.

כמיטב המסורת, גם השנה יוגש תפריט "After Taste of Michelin" בשבוע שאחרי הפסטיבל בין ה-24.2-28.2, התפריט יוגש בהשראת המנות שהכינו יחד שני השפים.

כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.ias.co.il?p=92879

אולי יעניין אתכם גם

  • השף יורם ניצן מלהטט במסעדת גורמה כשרההשף יורם ניצן מלהטט במסעדת גורמה כשרה
  • טיול בהונגריה – אם יוצאים (מבודפשט) מגלים עולמות נפלאיםטיול בהונגריה – אם יוצאים (מבודפשט) מגלים עולמות נפלאים
  • ג'ט איירווייס בקרוב במערכות ה- GDSג'ט איירווייס בקרוב במערכות ה- GDS
  • מיקי מאוס יגיע לביקור חג המולד בצ'אנגי סינגפורמיקי מאוס יגיע לביקור חג המולד בצ'אנגי סינגפור
  • ישראייר ממריאה לארה"ב: ציון דרך משמעותי בתוכנית האסטרטגיתישראייר ממריאה לארה"ב: ציון דרך משמעותי בתוכנית האסטרטגית
תגיות:
שף יורם ניצן מסעדת nomi שף סטפן פרואה דה וו מלון אינטרקונטיננטל דיויד
« פוסט קודם
פוסט הבא »
 
IAS
  • ראשי
  • אודות
  • צור קשר
  • אתר המגזין
  • תקנון
  • הצהרת נגישות
הרשמה לניוזלטר

הירשמו עכשיו לניוזלטר שלנו כדי להשאר מעודכנים

[pojo-form id="89539"]

בהרשמתי הנני מקבל את תנאי האתר ומאשר קבלת תכנים הכוללים עדכונים בדבר מבצעים וחומרים פרסומיים לכתובת המייל שלי

קטגוריות
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
נבנה ומתוחזק על-ידי קבוצת אסטרטג | IAS כל הזכויות שמורות © 2018
Cleantalk Pixel
Go to mobile version
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס