IAS

לאתר הסוכנים

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
הרשמה לניוזלטר
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
IAS
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
ראשי » סצנת האוכל » האיטלקים באים – שבוע הקולינריה האיטלקית הבינלאומי

האיטלקים באים – שבוע הקולינריה האיטלקית הבינלאומי

עוזי בכר 12 בנובמבר 2018 17:28

ברחבי תל אביב יתקיימו מגוון אירועים בניחוח איטלקי, עם שפים איטלקיים בעלי כוכבי מישלן

האיטלקים באים – שבוע הקולינריה האיטלקית הבינלאומי שבוע הקולנריה האיטלקית בדגש על הדיאטה הים-תיכונית. צילום באדיבות ENIT

במקביל לאירועים ברחבי העולם, יצוייין גם בישראל שבוע הקולינריה האיטלקית הבינלאומי בין ה- 19-24 בנובמבר. עם למעלה מאלף אירועים בעולם, מטרת שבוע הקולינריה האיטקלית הוא לקדם את המטבח האיטלקי ואת מסורת האוכל והיין האיכותיים, המזוהים עם איטליה.

במסגרת ההשתתפות של ישראל במאורע, יתקיימו ברחבי תל אביב מגוון אירועים בניחוח איטלקי.

במסגרת שבוע הקולינריה, המאורגן על ידי הסוכנות לקידום התיירות לאיטליה בישראל ושגרירות איטליה, יגיעו מומחים בתחום התזונה, הקולינריה והתיירות מאיטליה ואף שני שפים בעלי כוכבי מישלן – השף Giancarlo Morelli המנהל מטבח המאפיין את הטבע בהתגלמותו והשף Ciro Scamardella  שף מסעדת "Pipero" האיטלקית ברומא, המשלב מטבח מסורתי מול חדשני מעוטר כוכב מישלן.

השף האיטלקי בעל כוכב מישלן, ג'יאנקרלו מורלי. צילום באדיבות השף

האירועים סביב שבוע הקולינריה יתמקדו השנה בקידום הדיאטה הים-תיכונית, חשיבותה, מרכיביה, עם דגש ספציפי על היבטים תרבותיים.

ארוחה ייחודית

במסגרת השבוע תתקיים ארוחה ייחודית, במסגרתה יוכל הציבור ליהנות מתפריט איטלקי, יוקרתי ומודרני עליו יהיה אמון השף מורלי. האירוע יתקיים ביום שלישי, ה-20 בנובמבר, במסעדת פופינה של השף הישראלי אוראל קימחי, ברחוב אחד העם 3, תל אביב-יפו (בתיאום והזמנה מראש).

בנוסף, יתקיימו אירועים סגורים לאנשי מקצוע מהתחום, שיכללו מפגשים לימודיים וסדנאות מקצועיות, במסגרתם ילמדו המשתתפים על בריאות ותזונה ים-תיכונית, לצד שיעורים אצל שפים איטלקיים מובילים ואף ישתתפו בסדנאות בישול ייחודיות ויוקרתיות עם השפים האורחים.

שבוע הקולינריה האיטלקית העולמי, התקיים לראשונה לפני כשלוש שנים. היוזמה התנהלה בו-זמנית ב-105 מדינות עם למעלה מ-1,300 אירועים במטרה לקדם את המסורת הקולינרית האיטלקית. החוט המקשר בין כל האירועים היה הגסטרונומיה האיטלקית, שהתמקדה במסורות אותנטיות ומוצרים איכותיים לצד אירועי תרבות ואמנות שמאפיינים את הרוח האיטלקית.

כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.ias.co.il?p=89620

אולי יעניין אתכם גם

  • וויזאייר מציעה 50,000 כרטיסי טיסה ב-1.99 אירווויזאייר מציעה 50,000 כרטיסי טיסה ב-1.99 אירו
  • היסטוריה בנמל התעופה רמון: נחיתה של מטוס אל עלהיסטוריה בנמל התעופה רמון: נחיתה של מטוס אל על
  • בואינג צופה ביקוש ל-42,730 מטוסים חדשים ב-20 השנים הקרובות   בואינג צופה ביקוש ל-42,730 מטוסים חדשים ב-20 השנים הקרובות  
  • אשת טורס : היעד הבא, פלרמו סיציליהאשת טורס : היעד הבא, פלרמו סיציליה
  • בידוק ביטחוני עצמאי בטיסות הפנים ארציותבידוק ביטחוני עצמאי בטיסות הפנים ארציות
תגיות:
שבוע הקולינריה האיטלקי
« פוסט קודם
פוסט הבא »
 
IAS
  • ראשי
  • אודות
  • צור קשר
  • אתר המגזין
  • תקנון
  • הצהרת נגישות
הרשמה לניוזלטר

הירשמו עכשיו לניוזלטר שלנו כדי להשאר מעודכנים

[pojo-form id="89539"]

בהרשמתי הנני מקבל את תנאי האתר ומאשר קבלת תכנים הכוללים עדכונים בדבר מבצעים וחומרים פרסומיים לכתובת המייל שלי

קטגוריות
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
נבנה ומתוחזק על-ידי קבוצת אסטרטג | IAS כל הזכויות שמורות © 2018
Cleantalk Pixel
Go to mobile version
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס