דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
IASIAS

לאתר הסוכנים

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
הרשמה לניוזלטר
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
IAS
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
ראשי » סצנת האוכל » אפריל מצוין בישראל ובעולם כחודש החשיפה הקולינרית של הפיליפינים

אפריל מצוין בישראל ובעולם כחודש החשיפה הקולינרית של הפיליפינים

עוזי בכר 8 באפריל 2023 6:29

משרד התיירות של ארץ האיים פותח בקמפיין למודעות לקולינריה הפיליפינית, המשלבת טעמים אסיאתיים, עם השפעות מהמטבח המערבי, היפני, הסיני, הקוריאני, הספרדי והאמריקאי

אפריל מצוין בישראל ובעולם כחודש החשיפה הקולינרית של הפיליפינים ממיטב הקולינריה הפיליפינית. הצילום באדיבות רומלו קפה

משרד התיירות של הפיליפינים פותח בימים אלה בקמפיין לחשיפת הקולינריה הפיליפינית. הוחלט כי חודש אפריל יצוין בישראל וברחבי העולם, כחודש המודעות והחשיפה לשפע הקולינרי של ארץ האיים.

המטבח הפיליפיני משלב קולינריה אסיאתית, עם השפעות מערביות וסגנונות בישול מגוונים, עם השפעות מהמטבח היפני, סיני, קוריאני, ספרדי ואמריקני. המטבח הפיליפיני מהווה, למעשה, נקודת מפגש מרהיבה בין מזרח למערב. תרבות האוכל המקומי מבוססת על בשר בתוספת אורז.

ממיטב הקולינריה הפיליפינית. הצילום באדיבות רומלו קפה

הגלידה המקומית בטעמים מסקרנים במיוחד: אבוקדו, פירות עם שעועית, תירס על גבינה. בין התבשילים הבולטים במטבח הפיליפיני: קינילאו, שהיא הגרסה המקומית לסביצ'ה דג. מנה קלילה ונהדרת של סביצ'ה פיליפיני מרענן, מועשר בקרם קוקוס והמון ג'ינג'ר. עוף אדובו או "עוף במרינדה", עוף בסגנון פיליפיני ששרה במרינדה של סויה וחומץ, מנה הנחשבת לאחת הפופולריות במדינה.

קארה-קארה – מרק סמיך עם כמות גדולה של חמאת בוטנים, בשר, ירקות טריים וקצת צ'ילי. הטעם הכללי דומה לקארי. אחד הקינוחים הידועים הוא "האלו האלו" – המורכב מגלידה, שעועית מבושלת, חלב מרוכז, סוכריות ג'לי, קורנפלקס, קוקוס, מי קוקוס, מנגו , בטטה וליצ'י.

ממיטב הקולינריה הפיליפינית. הצילום באדיבות רומלו קפה
כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.ias.co.il?p=138083

אולי יעניין אתכם גם

  • ישראל והפיליפינים מהדקות קשרים בתחום התיירותישראל והפיליפינים מהדקות קשרים בתחום התיירות
  • פרק קולינרי חדש באושיאניה קרוזס המפוארתפרק קולינרי חדש באושיאניה קרוזס המפוארת
  • ממדינת האיים, הפיליפינים, להתנדבות בבי"ח רעות בישראלממדינת האיים, הפיליפינים, להתנדבות בבי"ח רעות בישראל
  • אתרי הקולינריה במועצה אזורית הערבה התיכונה יפעלו להרמת המורלאתרי הקולינריה במועצה אזורית הערבה התיכונה יפעלו להרמת המורל
  • קולינריית סתיו הונגרית: אטרקציות טעימות כמיטב המסורת ההונגריתקולינריית סתיו הונגרית: אטרקציות טעימות כמיטב המסורת ההונגרית
תגיות:
הפיליפינים קולינריה
« פוסט קודם
פוסט הבא »
 
IAS
  • ראשי
  • אודות
  • צור קשר
  • אתר המגזין
  • תקנון
  • הצהרת נגישות
הרשמה לניוזלטר

הירשמו עכשיו לניוזלטר שלנו כדי להשאר מעודכנים

[pojo-form id="89539"]

בהרשמתי הנני מקבל את תנאי האתר ומאשר קבלת תכנים הכוללים עדכונים בדבר מבצעים וחומרים פרסומיים לכתובת המייל שלי

קטגוריות
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
נבנה ומתוחזק על-ידי קבוצת אסטרטג | IAS כל הזכויות שמורות © 2018
Cleantalk Pixel
Go to mobile version