IAS

לאתר הסוכנים

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
הרשמה לניוזלטר
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
IAS
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
ראשי » תעופה » SWISS: ארוחות גורמה במחלקות היוקרה

SWISS: ארוחות גורמה במחלקות היוקרה

דפנה וייס 26 בינואר 2018 0:00

בשלושת החודשים הקרובים תציע חברת התעופה SWISS לנוסעי מחלקות היוקרה שלה, את המטעמים הקולינריים של  מחוז ואלה (Valais),הממוקם בדרום-מערב שוויץ

SWISS: ארוחות גורמה במחלקות היוקרה SWISS1_1-3

מדובר בתוכנית הקולינריה, עטורת הפרסים של החברה –  SWISS Taste of Switzerland,לפיה נוסעי SWISS נהנים מדי רבעון ממנות קולינריות שונות, על פי מחוזות שונים בשוויץ ומגוון שפים עטורי כוכבי מישלן ונקודות גו-מיו. 

ברבעון הקרוב ייהנו הנוסעים ממטעמיו של השף פראנק ריינאוד, ממלון 5 הכוכביםHostellerie du Pas de l’Ours in Crans , אשר בקראנס מונטנה בשוויץ. ריינאוד מחזיק בכוכב מישלן אחד וב-18 נקודות גו-מיו ליצירות שלו במסעדתו במלון. כאמור, מדובר בתפריט, המוגש במחלקת העסקים ובמחלקה הראשונה, בטיסות ארוכות טווח הממריאות משוויץ, וכזה המבוסס על טהרת המטבח השוויצרי. בכל רבעון, שף שוויצרי נודע אחר מנצח על התפריט, כאשר כל אחד מהשפים מייצג מחוז אחר במדינה.

ומה בתפריט?

לנוסעי המחלקה הראשונה של SWISS, רקח פראנק ריינאוד מנה ראשונה של מרק קרם דלורית עם גריסי פנינה ובשר ממחוז ואלה, המנה העיקרית תכלול פילה עגל ברוטב ערער או בשר ממולא ברוטב בויאבז ולקינוח – גלידת חלב עם ליקר ג'נפי, מרנג היביסקוס ופירות הדר.

נוסעי מחלקת העסקים של SWISS ייהנו ממנה ראשונה של גרבלקס עם חזרת יוגורט איולי, המוגשת לצד מלפפון מושרה באבסינט, מנה עיקרית של בשר ברוטב ענבים אדומים או דג סול בלימון ורוטב בויאבז.

לקינוח – עוגת גבינה עם פירות הדר.   

הארוחה תלווה ביינות מקומיים לבנים ואדומים. נוסעי המחלקה הראשונה ייהנו מיין לבן ארומטי Provins Eclat מבציר 2015 ומיין אדוםDomaine de ravoire  מבציר 2014.  את הארוחה במחלקת העסקים יילווה יין לבן  Blanc De Ciel Assemblage מבציר 2016 של יקב ז'אן רנה גרמנייר ויין אדום Terra Zina מיקב ז'אן לואיס מת'ייה מבציר 2016.

SWISS : גלידת חלב עם ליקר ג'נפי, מרנג היביסקוס ופירות הדר

SWISS מציעה מחלקת עסקים חדשה ומשופרת במטוסים מדגם איירבוס A330/A340 בקו מתל אביב לציריך. במחלקת העסקים יוכלו הנוסעים ליהנות ממרחב אישי, שירות שוויצרי מוקפד, מנות שף ייחודיות וקונספט קולינרי עטור פרסים, חיבור USB ושקע להטענת מכשירים ניידים, מסך גדול עם מבחר סרטים, נוחות מירבית לעבודה ומושבים המתכווננים למיטות באורך מלא.

 

כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.ias.co.il?p=69143

אולי יעניין אתכם גם

  • נסיון להוזיל את הטיסות לאומן בראש השנהנסיון להוזיל את הטיסות לאומן בראש השנה
  • בנגקוק, פראג וניו-יורק מובילות בהזמנת טיסות לקיץ 2018בנגקוק, פראג וניו-יורק מובילות בהזמנת טיסות לקיץ 2018
  • תוכנית NCL AIR : הזמנה משולבת לחופשת שייט מושלמתתוכנית NCL AIR : הזמנה משולבת לחופשת שייט מושלמת
  • בואינג צופה דרישה חסרת תקדים לצוותי אוויר ברחבי אסיהבואינג צופה דרישה חסרת תקדים לצוותי אוויר ברחבי אסיה
  • סקאיי טים השיקה מחשבון התאמת כבודת יד לחברות בברית התעופהסקאיי טים השיקה מחשבון התאמת כבודת יד לחברות בברית התעופה
« פוסט קודם
פוסט הבא »
 
IAS
  • ראשי
  • אודות
  • צור קשר
  • אתר המגזין
  • תקנון
  • הצהרת נגישות
הרשמה לניוזלטר

הירשמו עכשיו לניוזלטר שלנו כדי להשאר מעודכנים

[pojo-form id="89539"]

בהרשמתי הנני מקבל את תנאי האתר ומאשר קבלת תכנים הכוללים עדכונים בדבר מבצעים וחומרים פרסומיים לכתובת המייל שלי

קטגוריות
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
נבנה ומתוחזק על-ידי קבוצת אסטרטג | IAS כל הזכויות שמורות © 2018
Cleantalk Pixel
Go to mobile version
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס