דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
IASIAS

לאתר הסוכנים

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
הרשמה לניוזלטר
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
IAS
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
ראשי » תעופה » מנות בהשראת תל אביב בטיסות החדשות של וירג'ין אטלנטיק

מנות בהשראת תל אביב בטיסות החדשות של וירג'ין אטלנטיק

דפנה וייס 22 בספטמבר 2019 10:54

חברת התעופה תספק לנוסעים מנות בהשראת העיר ת"א שהוכנו ע"י המסעדה הישראלית-לונדונית The Good Egg

מנות בהשראת תל אביב בטיסות החדשות של וירג'ין אטלנטיק מנות בהשראה ישראלית בוירג'ין אטלנטיק. צילום יח"צ

 לקראת השקת הקו החדש מלונדון לת"א של חברת וירג'ין אטלנטיק ב-25 בספטמבר הכריזה חברת התעופה הססגונית על שיתוף פעולה מקורי עם המסעדה הישראלי-הלונדונית הנחשבת The Good Egg במסגרתו יוגשו לשוהים בטרקלין החברה בשדה"ת ולטסים לת"א במחלקות העסקים והפרימיום אקונומי, מנות שהוכנו בהשראת העיר תל אביב.

מסעדת The Good Egg שאחד מבעליה הוא המסעדן הישראלי עודד מזרחי, מפעילה בלונדון שני סניפים בסוהו סטוק ניואינגטון והיא נבחרה לספק תפריט מיוחד בטיסות היומיות של וירג'ין משדה"ת הית'רו לתל אביב. ג'ולייט אוסאליבן, שף ראשי בקבוצת מסעדת The Good Egg, אמרה: "האוכל שאנחנו מגישים במסעדות שלנו הינו בהשראת תרבות האוכל התל אביבית. אני שמחה על האפשרות שניתנה לנו להעניק לנוסעי ווירג'ין אטלנטיק שטסים לתל אביב טעימה ראשונה וייחודית  טרם הגעתם ליעד המדהים הזה. זה ממש מרגש".

לדברי דניאל קרזנר, סמנכ"ל לקוחות, בווירג'ין אטלנטיק: "אנחנו תמיד אוהבים לעשות דברים אחרת והשקת השירות החדש בטיסות לישראל, העניקה לנו את האפשרות להתבונן באמת בשירות המשולב שלנו ולבחון כיצד נוכל להתאים אותו לתרבות המרתקת של ישראל". עוד מציין קרזנר, "עבודה עם מסעדת The Good Egg היא שינוי אמיתי עבורנו ואנחנו מצפים בכיליון עיניים להציג ללקוחות שלנו את המטבח עטור הפרסים שלהם".

כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.ias.co.il?p=99856

אולי יעניין אתכם גם

  • "להאיר את העיר": סיורים ופעילויות בחנוכה, במגדל דוד מוזיאון ירושלים"להאיר את העיר": סיורים ופעילויות בחנוכה, במגדל דוד מוזיאון ירושלים
  • הקבוצה הראשונה של משתתפי פרויקט תגלית נחתה בישראלהקבוצה הראשונה של משתתפי פרויקט תגלית נחתה בישראל
  • חמש כיתות חדשות ללימודי תיירות בתיכון תיפתחנה היוםחמש כיתות חדשות ללימודי תיירות בתיכון תיפתחנה היום
  • טרמינל 1 בנתב"ג יחזור לפעילות בתחילת חודש יוני 2024טרמינל 1 בנתב"ג יחזור לפעילות בתחילת חודש יוני 2024
  • לופטהנזה השיקה קו טיסות ממינכן לסיאטל ותפעיל איירבוס A350-900לופטהנזה השיקה קו טיסות ממינכן לסיאטל ותפעיל איירבוס A350-900
« פוסט קודם
פוסט הבא »
 
IAS
  • ראשי
  • אודות
  • צור קשר
  • אתר המגזין
  • תקנון
  • הצהרת נגישות
הרשמה לניוזלטר

הירשמו עכשיו לניוזלטר שלנו כדי להשאר מעודכנים

[pojo-form id="89539"]

בהרשמתי הנני מקבל את תנאי האתר ומאשר קבלת תכנים הכוללים עדכונים בדבר מבצעים וחומרים פרסומיים לכתובת המייל שלי

קטגוריות
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
נבנה ומתוחזק על-ידי קבוצת אסטרטג | IAS כל הזכויות שמורות © 2018
Cleantalk Pixel
Go to mobile version