IAS

לאתר הסוכנים

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
הרשמה לניוזלטר
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
IAS
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
ראשי » תעופה » מיקי שמו מצטרף לצוות הקולינרי של יונייטד איירליינס

מיקי שמו מצטרף לצוות הקולינרי של יונייטד איירליינס

עוזי בכר 18 ביוני 2017 0:00

השף קונדיטור הנודע מצטרף לצוות הקולינרי מייעץ של חברת התעופה יונייטד איירליינס בישראל, בו כבר חברים השפים אביב משה ומאיר אדוני. את המנות האחרונות תוכלו לטעום החל מה-1 בדצמבר במחלקות היוקרה במטוסי החברה הפועלים בקו לארה"ב

מיקי שמו מצטרף לצוות הקולינרי של יונייטד איירליינס united1-2

החל מה-1 בדצמבר, חברת התעופה יונייטד איירליינס תגיש מנות אחרונות חדשות פרי יצירתו של מיקי שמו, קונדיטור ראשי ומבעלי רשת "קונדיטוריית שמו". מיקי שמו מצטרף לצוות הקולינרי המייעץ של יונייטד איירליינס בישראל, בו כבר חברים מזיה מספר שנים השפים הנודעים אביב משה ומאיר אדוני.

מיקי שמו ייצר שבע מנות אחרונות , עבור נוסעי מחלקת ה-BusinessFirst  בקווים הישירים של יונייטד איירליינס לניו יורק ולסן פרנסיסקו והם יוגשו במהלך השנה, בסבבי עונות סתיו, חורף, אביב וקיץ.

יונייטד מקיימת בישראל קשרי עבודה קולינריים מאז שנת 2005 עם שפים-סלבריטאים, המייצגים סגנונות בישול שונים כדי לייצר תפריט גורמה איכותי רגיל וכשר (גלאט) ברמה גבוהה לנוסעי מחלקת ה- BusinessFirst של יונייטד הטסים בקו הדו-יומי בין תל אביב לנמל הבית של החברה בניו יורק – שדה התעופה ניוארק ליברטי ובקו היומי (החל מה-7 באוקטובר) לסן פרנסיסקו. זאת בנוסף לתפריט הרגיל  פרי יצירתם של צוות השפים של יונייטד.

תצוגת המנות של מיקי שמו עבור יונייטד איירליינס ( צילום: עוזי בכר)

אבי פרידמן, מנכ"ל יונייטד איירליינס בישראל: " שותפות קולינרית זו הינה בת יותר מ-10 שנים והיא הטביעה את חותמה על רמת התפריטים הגבוהה מחד ועל ציפיותיהם של הנוסעים מאידך. האתגר שניצב בפנינו היה כיצד ליישב ציפיות אלה עם הרצון ליצור תפריט חדשני גם של מנות אחרונות, שהוא יותר מגביל ממסעדה".

מיקי שמו נימנה עם מובילי הקולינריה בישראל בשנים האחרונות. הוא הרכיב את המנות תוך שימת דגש על חומרי גלם טריים באיכות הגבוהה ביותר. צוות השפים של יונייטד בחן את המתכונים וחומרי הגלם ורק לאחר מתן אישורם יוצאות לדרך בימים אלה המנות החדשות, אשר יתחלפו כאמור בסבבים של אחת לרבעון.

המנות שיוגשו עליו חתום מיקי שמו:

טארט שוקולד: קארה שוקולד המכיל שלושה מרקמים: קראנץ פרלינה, קרם נימוח וביסקויט רך.

טארט תפוחים וקרמבלס: טארט תפוחים מוקצפים וקרמבלס שקדים.

מקרון גבינה: עוגיית שקדים אוורירית במילוי קרם גבינה.

גבינה שטרוייזל אפויה:קוביות גבינה ביתיות.

ברוקלין שוקולד לבן: ניו יורק Cheese בראייה מחודשת.

טארט לימון: טארט לימוני וחמצמץ עם קרם וריח הדרי בשילוב מרנג איטלקי.

טארט פירות טריים: טארט אישי וחגיגי עם קרם וניל ופירות העונה.

 

כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.ias.co.il?p=71467

אולי יעניין אתכם גם

  • שר התיירות יואל רזבוזוב ביקר בעִסְפִיָא בארוח בהיג' מנצור, ראש המועצהשר התיירות יואל רזבוזוב ביקר בעִסְפִיָא בארוח בהיג' מנצור, ראש המועצה
  • Star of the Seas: חשיפה ראשונה והפלגות מאוגוסט 2025Star of the Seas: חשיפה ראשונה והפלגות מאוגוסט 2025
  • מטוס חדש על שם עופרה חזה מצטרף לצי המטוסים של ארקיעמטוס חדש על שם עופרה חזה מצטרף לצי המטוסים של ארקיע
  • האינאן איירליינס מצטרפת לעידן הדרימליינרהאינאן איירליינס מצטרפת לעידן הדרימליינר
  • בורדינג ביומטרי: סוף עידן כרטיס העלייה למטוס?בורדינג ביומטרי: סוף עידן כרטיס העלייה למטוס?
« פוסט קודם
פוסט הבא »
 
IAS
  • ראשי
  • אודות
  • צור קשר
  • אתר המגזין
  • תקנון
  • הצהרת נגישות
הרשמה לניוזלטר

הירשמו עכשיו לניוזלטר שלנו כדי להשאר מעודכנים

[pojo-form id="89539"]

בהרשמתי הנני מקבל את תנאי האתר ומאשר קבלת תכנים הכוללים עדכונים בדבר מבצעים וחומרים פרסומיים לכתובת המייל שלי

קטגוריות
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
נבנה ומתוחזק על-ידי קבוצת אסטרטג | IAS כל הזכויות שמורות © 2018
Cleantalk Pixel
Go to mobile version
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס