IAS

לאתר הסוכנים

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
הרשמה לניוזלטר
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
IAS
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
ראשי » תעופה » דלתא סקיי קלאב בשת"פ עם השף קונדיטור הצרפתי פייר ארמה

דלתא סקיי קלאב בשת"פ עם השף קונדיטור הצרפתי פייר ארמה

עוזי בכר 24 בפברואר 2018 0:00

עוגיות המקרון האייקוניות שלו מוגשות לאורחי טרקלין חברת התעופה בניו יורק. השף Guillaume Iskandar בעל מסעדת Le Garance , מפריס המחזיקה בכוכב מישלן הדגים מנות בישראל

דלתא סקיי קלאב בשת"פ עם השף קונדיטור הצרפתי פייר ארמה Pierre-Herme-5

נוסעי דלתא איירליינס, המתארחים בטרקלין העסקים של דלתא בטרמינל 4 בנמל התעופה JFK בניו יורק, מוזמנים ליהנות מטעמה של פריז, באמצעות המאפים פרי יצירתו של פייר ארמה, שהוכרז בשנת 2016 כקונדיטור הטוב ביותר בעולם על ידי פורום "50 המסעדות הטובות בעולם".

בדוכן היפהפה של "פייר ארמה פריז", הממוקם בטרקלין דלתא סקיי קלאב, יכולים לעשות שימוש במיילים (נקודות הנוסע המתמיד של דלתא) העומדים לרשותם, בנוסף ל/או בכרטיסי האשראי כדי לקנות ממגוון עוגיות המקרון האייקוניות או עוגיות השוקולד המפורסמות של פייר ארמה, ולפנק את עצמם במקום או להביא כמתנה מהנסיעה.

לדברי קלוד רוסל (Claude Roussel) מנכ"ל דלתא סקיי קלאב, "פייר ארמה הינו שף קונדיטור יוצא דופן ואמן קולינרי בעל חזון. שיתוף הפעולה עמו, אשר נועד להביא את עוגיות המקרון והשוקולד שלו לאורחי טרקלין דלתא סקיי קלאב, הינו חלק בלתי נפרד ממחויבותנו להעניק לנוסעינו חוויות יוצאות דופן והצעות קולינריות נהדרות".

כנצר ל-4 דורות של אופים וקונדיטורים, פייר ארמה עשה מהפכה במלאכת האפייה באמצעות היצירתיות, הגישה הרעננה והתשוקה. "הפרויקט הזה עם דלתא היה בהחלט ניסיון עצום. המטרה שלנו היא להציע רגע של סיפוק טהור לאורחי הטרקלין – הצצה חטופה לעולם הטעמים, החושים והתענוגות שלי", אמר ארמה, השף קונדיטור המעוטר ביותר בעולם.

פתיחת חגיגות הקולינריה הצרפתית ברשת לגעת באוכל שף גיום איסקנדר מדים הכנת מנות מהמטבח הצרפתי במוצרי טפאל. צלם יוני רייף

שבוע הקולינריה הצרפתי ב"לגעת באוכל"

ואילו So French so Food – שבוע הקולינריה הצרפתית ה-6 בחסות שגרירות צרפת בישראל (https://www.ias.co.il/node/6923), מתקיים גם בסניפי "לגעת באוכל" לאורך כל חודש פברואר.

שף Guillaume Iskandar בעל מסעדת Le Garance , מפריז המחזיקה בכוכב מישלן, התארח בסניף בקניון עופר ברחובות והדגים הכנת מנות מהמטבח הצרפתי בכלי הקולקציות החדשות של מיטב מותגי הבישול, המטבח והאירוח הצרפתי.

המסר שלו לישראל היה: "כבדו את חומרי הגלם המקומיים והעדיפו אותם כמה שיותר טריים, הישר משדות הגידול".

באירוע טעימות בסניף קניון עופר ברחובות הדגים השף אופן הכנת מנת מהמטבח המזוהה עמו: מטבח מורכב – אבל נגיש, המבקש לחשוף את סועדיו לטעמים חדשים, ולתת למנות המסורתיות גוון מודרני, לא קונפורמיסטי, כדי שלא ישעמם.

הודגמה הכנת מנות ובהן סושי בר-ים, כרישה והדרים; רביולי צמחוני תמרים בשילוב לימון קונפי; מרק ברבוניות בעלי חמציצים ועוד. איסקנדר הדגיש את העובדה שהתרבות הקולינרית הצרפתית, שבשנים האחרונות נפתחת לעולם, היא כזו הניתנת ליישום בכל מטבח בעולם, כשהדגש הוא על שימוש בחומרי גלם טריים, מקומיים וטכניקות בישול מסורתיות עם טוויסט מודרני.

בכל מטבח צרפתי יש סיר לחץ וכך גם שף איסקנדר הציג אופן אידוי כרישה בסיר הלחץ החדש  TEFAL CLIPSO MINUTE , בעל מנגנוני שחרור הלחץ שאפשרו בישול ואידוי מהיר מתמיד.

חגיגות הקולינריה הצרפתית יתקיימו בסניפי לגעת באוכל ברחבי הארץ לאורך כל חודש פברואר במסגרתו יוצעו ללקוחות מבצעים אטרקטיביים של עד 50% הנחה על מותגי הבישול והאירוח הצרפתיים: .Tefal, Pyrex, Luminarc.

 

 

 

כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.ias.co.il?p=68690

אולי יעניין אתכם גם

  • אייר פראנס: מסיכות פנים ובדיקת טמפרטורה לנוסעים בכל הטיסותאייר פראנס: מסיכות פנים ובדיקת טמפרטורה לנוסעים בכל הטיסות
  • נפתח לקהל האתר הארכיאולוגי 'עין מרזב' על "דרך השלום"נפתח לקהל האתר הארכיאולוגי 'עין מרזב' על "דרך השלום"
  • "מורשת ישראלית": המדריך לאתרי המורשת, חדש על המדף"מורשת ישראלית": המדריך לאתרי המורשת, חדש על המדף
  • ענבל, ירושלים: מלון יוקרה שיש לו עיר בירהענבל, ירושלים: מלון יוקרה שיש לו עיר בירה
  • אל על: ערבות המדינה להלוואה רק לאחר הנפקת מניות לציבוראל על: ערבות המדינה להלוואה רק לאחר הנפקת מניות לציבור
« פוסט קודם
פוסט הבא »
 
IAS
  • ראשי
  • אודות
  • צור קשר
  • אתר המגזין
  • תקנון
  • הצהרת נגישות
הרשמה לניוזלטר

הירשמו עכשיו לניוזלטר שלנו כדי להשאר מעודכנים

[pojo-form id="89539"]

בהרשמתי הנני מקבל את תנאי האתר ומאשר קבלת תכנים הכוללים עדכונים בדבר מבצעים וחומרים פרסומיים לכתובת המייל שלי

קטגוריות
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
נבנה ומתוחזק על-ידי קבוצת אסטרטג | IAS כל הזכויות שמורות © 2018
Cleantalk Pixel
Go to mobile version
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס