IAS

לאתר הסוכנים

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
הרשמה לניוזלטר
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
IAS
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
ראשי » תעופה » בריסל איירליינס: מנות שף במחלקת עסקים

בריסל איירליינס: מנות שף במחלקת עסקים

דפנה וייס 20 בדצמבר 2016 0:00

נוסעי מחלקת העסקים בחברת בריסל איירליינס ייהנו ממנות שף פיטר גוסנס (Peter Goossens) ממסעדת הוף ואן קליב, בעלת 3 כוכבי מישלן. הארוחות יוגשו בטיסות הבין יבשתיות לארה"ב ואפריקה

בריסל איירליינס: מנות שף במחלקת עסקים BRUSSELS_0-2

החל מחודש דצמבר הקרוב ייהנו הנוסעים הישראלים במחלקת עסקים בחברת בריסל איירליינס מארוחות שיצר פיטר גוסנס (Peter Goossens) מהמסעדה הבלגית הוף ואן קליב (Hof van Cleve), עטורת 3 כוכבי המישלן.   בשיתוף פעולה זה רוצה חברת התעופה להמשיך את תפקידה כשגרירה מעופפת של בלגיה.   הארוחות יוגשו בטיסות הבין יבשתיות לארה"ב ואפריקה.

השף של מסעדת Hof Van Cleve , בעלת 3 כוכבי מישלן, יצר 6 תפריטים שונים, אשר מציגים את הטוב שבגסטרונומיית בלגיה ללקוחותיה הבינלאומיים של בריסל איירליינס. פיטר גוסנס בחר בעיקר מוצרים עונתיים ואזוריים, אותם הוא שילב עם מגע בלגי.   אתר 'WBPStars' פרסם ביולי האחרון רשימה של 60 המסעדות הטובות בעולם, בהן Hof Van Cleve , במקום ראשון משותף.

"שאפנו להציג תפריטים המביאים לידי ביטוי את ניסיון המסעדה בגובה של 30,000 רגל. לא הייתה זו משימה קלה, מאחר וישנן מגבלות רבות לארוחות במטוסים, אך אני גאה בתוצאה. הייתה זו חוויה ייחודית לעבוד עם בריסל איירליינס על הפרויקט ואני מצפה לתגובות הנוסעים.", מסר פיטר גוסנס.

"אנו גאים מאד להגיש את היצירות של פיטר גוסנס בטיסותינו הבין יבשתיות. אנו רוצים להציע לאורחי מחלקת העסקים שלנו חוויית פרימיום ובו בעת להראות להם את הזהות הבלגית שלנו. התפריטים של פיטר הינם דרך מושלמת להראות את הטוב ביותר שיש לגסטרונומיה הבלגית להציע.", הוסיפה אן טריקוט, סגנית נשיא בריסל איירליינס לחוויות לקוח.

השף אף בחר 6 בירות מאזורו להגשה עם תפריטיו, כולל Steenuilke ממבשלת De Ryck ו-Malheur ממבשלת De Landtsheer. בטיסותיה מגישה החברה מבחר גדול של בירות בלגיות ויינות.

נוסעים אף יכולים ליהנות מפרלינים בלגים ומגבינות מ – Cheese Refiners Van Tricht שבאנטוורפן.

בעונת החורף תפעיל חברת בריסל איירליינס 11 טיסות שבועיות בקו תל אביב-בריסל-תל אביב עם טיסות המשך נוחות לארה"ב ולאפריקה.

כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.ias.co.il?p=73152

אולי יעניין אתכם גם

  • בריטיש משיקה את ה- 777-300 בקו לונדון סידניבריטיש משיקה את ה- 777-300 בקו לונדון סידני
  • חברת תעופה השקיעה 2.4 מיליון דולר בערכה רפואית מצילת חיים באווירחברת תעופה השקיעה 2.4 מיליון דולר בערכה רפואית מצילת חיים באוויר
  • מסתמנת חזרה לשגרה של חברות התעופה הזרות לישראלמסתמנת חזרה לשגרה של חברות התעופה הזרות לישראל
  • הקשר הצרפתיהקשר הצרפתי
  • חודש הטבע העירוני: סיורים, סדנות ופעילויות ברחבי ת"א-יפוחודש הטבע העירוני: סיורים, סדנות ופעילויות ברחבי ת"א-יפו
« פוסט קודם
פוסט הבא »
 
IAS
  • ראשי
  • אודות
  • צור קשר
  • אתר המגזין
  • תקנון
  • הצהרת נגישות
הרשמה לניוזלטר

הירשמו עכשיו לניוזלטר שלנו כדי להשאר מעודכנים

[pojo-form id="89539"]

בהרשמתי הנני מקבל את תנאי האתר ומאשר קבלת תכנים הכוללים עדכונים בדבר מבצעים וחומרים פרסומיים לכתובת המייל שלי

קטגוריות
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
נבנה ומתוחזק על-ידי קבוצת אסטרטג | IAS כל הזכויות שמורות © 2018
Cleantalk Pixel
Go to mobile version
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס