IAS

לאתר הסוכנים

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
הרשמה לניוזלטר
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
IAS
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
ראשי » תיירות » חגיגה איטלקית: השף מסימיליאנו משיק טיולים קולינאריים לאברוצ'ו

חגיגה איטלקית: השף מסימיליאנו משיק טיולים קולינאריים לאברוצ'ו

שוש להב 6 בדצמבר 2023 12:01

בפתיחת שבוע הקולינריה האיטלקי בישראל, השתתפו ראש נציבות הסחר האיטלקית – ג'וזפה רוסו, והשף האיטלקי – מסימיליאנו די מתאו

חגיגה איטלקית: השף מסימיליאנו משיק טיולים קולינאריים לאברוצ'ו מימין: עימנואלה די קפואה, השף מסימליאנו וג'וזפה רוסו. צילום רותם להב

את אירועי שבוע הקולינריה האיטלקי המתקיימים זו השנה השמינית ברציפות בישראל ובעולם, פתחה נציבות הסחר האיטלקית בישראל, באירוע חגיגי שהתקיים אמש (יום ג') בתל-אביב. האירוע נערך בנוכחות ג'וזפה רוסו – ראש נציבות הסחר האיטלקית ועמנואלה די קפואה – מנהלת שיווק מזון ומוצרי צריכה בנציבות. לאירוע הוזמנו כ 50 איש, מובילי דעת קהל.

האורחים נהנו מקוקטייל איטלקי משובח, טעימות מקולקציית הגבינות האיטלקיות וסדנת שף. עם זוכה "מאסטר שף", השף האיטלקי מסימיליאנו די מתאו, שהכין לסועדים במקום מנת פסטה פקרי א-לה נורמה, עם גבינת ריקוטה מלוחה וקינוח חגיגי קלאסי, ספולייטלה פרולה עם גבינת ריקוטה טריה מדרום איטליה.

את האירוע פתח ג'וזפה רוסו, ראש נציבות הסחר האיטלקית בישראל, שאמר לאורחים: "שבוע הקולינריה האיטלקי נערך השנה בסימן "ארוחה איטלקית: בריאות עם טעם". שבוע זה הצליח לבסס בעולם את מעמדו, כאחד האירועים החשובים בתחום הקולינריה הנערכים בעולם לקידום המצוינות האיטלקית. מאז ומעולם היחסים המסחריים והתרבותיים בין אומות העולם, שימשו כדרך למניעת קונפליקטים, לצד כלי יעיל לקידום הדיאלוג ושיתוף הפעולה בין העמים, לכן, למרות התקופה הקשה שעוברת על ישראל, היה חשוב לנו לקיים את האירוע בתקוה שגם האוכל הטוב, הבישול וה"ביחד", יוכלו לסמל את תרומתנו הצנועה לחזרה הדרגתית לשגרה".

בסיום האירוע אחל השף מסימיליאנו חג חנוכה שמח, מלא אור ובשורות טובות, וחשף לראשונה את המיזם החדש שלו: טיולים קולינאריים לאברוצו באיטליה, עיר ילדותו. אזור שאינו מוכר למרבית הישראלים המטיילים באיטליה.

כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.ias.co.il?p=149460

אולי יעניין אתכם גם

  • אמדאוס ורשות שדות התעופה של קייפ ורדה משתפים פעולהאמדאוס ורשות שדות התעופה של קייפ ורדה משתפים פעולה
  • סקר: תיירות לאחר תקופת הקורונהסקר: תיירות לאחר תקופת הקורונה
  • אמירייטס משיקה ערכות נוחות מבית בולגאריאמירייטס משיקה ערכות נוחות מבית בולגארי
  • משרד החוץ: "להימנע מלהגיע לבירת סרי לנקה, קולומבו"משרד החוץ: "להימנע מלהגיע לבירת סרי לנקה, קולומבו"
  • פלייאיסט חילצה נוסעים ישראלים מהודופלייאיסט חילצה נוסעים ישראלים מהודו
תגיות:
טיולים קולינאריים
« פוסט קודם
פוסט הבא »
 
IAS
  • ראשי
  • אודות
  • צור קשר
  • אתר המגזין
  • תקנון
  • הצהרת נגישות
הרשמה לניוזלטר

הירשמו עכשיו לניוזלטר שלנו כדי להשאר מעודכנים

[pojo-form id="89539"]

בהרשמתי הנני מקבל את תנאי האתר ומאשר קבלת תכנים הכוללים עדכונים בדבר מבצעים וחומרים פרסומיים לכתובת המייל שלי

קטגוריות
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
נבנה ומתוחזק על-ידי קבוצת אסטרטג | IAS כל הזכויות שמורות © 2018
Cleantalk Pixel
Go to mobile version
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס