IAS

לאתר הסוכנים

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
הרשמה לניוזלטר
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
IAS
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
ראשי » קרוזים » פסטיבל יין ואוכל באוניות קריסטל קרוזס

פסטיבל יין ואוכל באוניות קריסטל קרוזס

עוזי בכר 4 בינואר 2017 0:00

שף נובו מטסוהיסה המוביל והמוערך ושף אלקסיס גוטייר עטור כוכבי מישלן, יתארחו באוניות חברת השייט היוקרתית קריסטל קרוזס, במסגרת פסטיבל יין ואוכל  

"חובבי אוכל טוב וטיולי יוקרה יוכלו ליהנות מ-2 הפלגות נושא במהלך 2016 תחת הכותרת "פסטיבל יין ואוכל" על סיפון אוניות 'קריסטל קרוזס', חברת הקרוזים המעוטרת ביותר בעולם. אוניית 'קריסטל סימפוני' תפליג למסע בן 12 ימים בים התיכון מאיסטנבול לרומא, במסגרתו תארח את השף עטור כוכבי מישלן, אלקסיס גוטייר ממסעדת Gauthier Soho House שבלונדון; בעוד שאוניית 'קריסטל סרניטי' תארח בפעם נוספת את המאסטר שף נובו מטסוהיסה ל-10 ימי הפלגה באלסקה." מסר בועז וקסמן, יו"ר ובעלים חברת התיירות 'אופיר טורס', נציגה בלעדית בישראל של  Crystal Cruises.

 

בהפלגה לאלסקה באוניית 'קריסטל סרניטי' השף נובו מטסוהיסה יחזור לארח את הנוסעים בארוחות ערב רבות מנות במסעדת ה-Silk Road, כמו גם במשתים נוספים ובתפריטים מיוחדים. האוכל היפני-פרואני של נובו מוגש במסעדת Silk Road ובסושי בר שעל האנייה בכל ההפלגות של קריסטל סימפוני וקריסטל סרניטי מאז 2003 ו-2008, בהתאמה. נובו מדריך באופן אישי את כל השפים, מעצב את כל התפריטים ומבקר לעיתים קרובות באוניות לליטושים קבועים.   בנוסף להרפתקאות מהן יוכלו אורחים ליהנות באלסקה, יהיו להם הזדמנויות לטעום את המזון המקומי, כולל פסטיבל עקרבים בקטצ'יקן, אפיית סלמון בג'ונו ותה אנגלי מקומי בויקטוריה ועוד.

 

הקרוז, אשר יפליג בים התיכון באוניית 'קריסטל סימפוני', יציע לחוות טעמים מקומיים כמעט בכל יעד, עם מספר אפשרויות לאורחים ללמוד ליצור מנות ספיישל ייחודיות של שפים מוכרים מהעולם.   בקרוז שנושאו יהיה יין ואוכל תחת הכותרת Experiences of Discovery, אל הצוות הקולינרי של ההפלגה יצטרף השף הצרפתי עטור כוכבי המישלן אלקסיס גוטייר (Alexis Gauthier) ממסעדת Gauthier Soho House שבלונדון. השף המוערך יוביל את האורחים דרך הדגמות של המנות המפורסמות ביותר שלו והוא אף יציע הדרכות לקבוצות קטנות של משתתפים במטבח האנייה. בערבים נבחרים אורחים ייהנו מתפריט שנוצר במיוחד ע"י שף גוטייר בחדר האוכל של האנייה.

 

ההפלגה כוללת ביקור בשוק התבלינים ההומה "Misir Carsisi" ותה של אחר הצהריים במלון Ciragan Palace באיסטנבול, שיעורי בישול אקסקלוסיביים עם השף הראשי של מסעדת Feggera בסנטוריני, בוילה פרטית בסורנטו ובחוות עבודה מחוץ לרומא. משתים וטעימות יין יתווספו לחוויות. המסע מציע אף מגוון מתאבני העשרה של חוויות היסטוריות, תרבותיות, אקטיביות והרפתקניות.

 

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=831FGPI8ojs

כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.ias.co.il?p=72989

אולי יעניין אתכם גם

  • כינוס חירום ומסיבת עיתונאים של ראשי האיגודים במשקכינוס חירום ומסיבת עיתונאים של ראשי האיגודים במשק
  • פליי בי נורדיק – חברת תעופה חדשהפליי בי נורדיק – חברת תעופה חדשה
  • הולידי אין ריג?נט פארק לונדוןהולידי אין ריג?נט פארק לונדון
  • חוזרים אל האי: באילת נערכים שוב להפעלת מתווה האי הירוקחוזרים אל האי: באילת נערכים שוב להפעלת מתווה האי הירוק
  • "מברכים על שינוי עמדת היועמ"ש לבדיקת השבים ארצה 72 שעות מראש""מברכים על שינוי עמדת היועמ"ש לבדיקת השבים ארצה 72 שעות מראש"
« פוסט קודם
פוסט הבא »
 
IAS
  • ראשי
  • אודות
  • צור קשר
  • אתר המגזין
  • תקנון
  • הצהרת נגישות
הרשמה לניוזלטר

הירשמו עכשיו לניוזלטר שלנו כדי להשאר מעודכנים

[pojo-form id="89539"]

בהרשמתי הנני מקבל את תנאי האתר ומאשר קבלת תכנים הכוללים עדכונים בדבר מבצעים וחומרים פרסומיים לכתובת המייל שלי

קטגוריות
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
נבנה ומתוחזק על-ידי קבוצת אסטרטג | IAS כל הזכויות שמורות © 2018
Cleantalk Pixel
Go to mobile version
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס