IAS

לאתר הסוכנים

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
הרשמה לניוזלטר
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
IAS
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
ראשי » תיירות » מטעמי המטבח האיטלקי בפסטיבל "יש איטליה – Yesh Italia"

מטעמי המטבח האיטלקי בפסטיבל "יש איטליה – Yesh Italia"

עוזי בכר 6 ביוני 2021 4:46

Be Italia: במסגרת פסטיבל התיירות-תרבות-אוכל האיטלקי, התקיים ערב חגיגי בהשתתפות שגריר איטליה בישראל, ג'אנלואיג'י בנדטי

מטעמי המטבח האיטלקי בפסטיבל "יש איטליה – Yesh Italia" מימין: ד"ר צינסיה קליין, כלליה די קונסיליו, עימנואלה פנקה, שגריר איטליה בישראל - ג'אנלואיג'י בנדטי, ד"ר רוברטו דלה רוקו. צילום שוש להב

לשכת התיירות של איטליה (ENIT) ושגרירות איטליה בישראל, הכריזו על פסטיבל "יש! איטליה – Yesh! Italia", לרגל חגיגות יום הרפובליקה האיטלקית. במסגרת הפסטיבל הוצעו סדנאות בישול, מתכונים, הרצאות, טעימות יין, טיולים וירטואליים, שידורים בלייב מאיטליה ועוד המון הפתעות מארץ המגף, שחגגה את עצמאותה. כל הפעילויות שודרו בעמוד הפייסבוק של לשכת התיירות של איטליה בישראל Be Italia.

כל יום בפסטיבל הוקדש למחוזות מסוימים בארץ המגף החל מקמפניה טוטי, פולניה וטוסקנה, דרך סיציליה ולאציו, קלבריה ואנאטו ועד לאומבריה, טרנטינו ופיימונטה.

במהלך הפסטיבל התקיימו שתי ארוחות ערב חגיגיות בנוכחות שגריר איטליה בישראל – ג'אנלואיג'י בנדטי ומנהלת לשכת התיירות של איטליה בישראל – כלליה די קונסיליו, ואלה התקיימו בבית ספר לבישול "דנון" בנמל תל אביב. הארוחה בה השתתפתי היתה בהשראת האופרה האיטלקית, וייצגה את המאכלים הידועים של המחוזות באיטליה, בהם נולדו מלחיני האופרה המפורסמים, כמו פוצ'יני, בליני ורוסיני… כך שלצד האוכל טעמנו גם אריות מתוך אופרות, מפי זמרת מצו-סופרן המלווה בפסנתרנית. את ההסברים למנות האוכל ולקטעי האופרה, הציגה השפית עימנואלה פנקה, מלישכת התיירות האיטלקית בישראל, שיחד עם השף מיק'לה בוצ'טו, הכינו את מנות האוכל הטעימות.

קינוח מתוק של ספוליטלה ומאריטוצו פאנה, עם 3 סוגי ליקר איטלקי. צילום שוש להב

את האירוע כיבדו בנוכחותם גם ד"ר רוברטו דלה רוקו – סגן נשיא לשכת המסחר והתעשיה ישראל-איטליה, וכן ד"ר צינסיה קליין – העומדת בראש האקדמיה לבישול האיטלקי בישראל, שניהם ממלאים תפקידים אלה בהתנדבות. השגריר האיטלקי,  שהתגלה כאדם חביב, קומוניקטיבי ומבין באוכל, התבדח על המנטליות הדומה בין הישראלים לאיטלקים, ולשאלתי איזה מאכל ישראלי הוא מעדיף, השיב שמאכלי ים ובמיוחד דגים טעימים לו במסעדות הישראליות, ולא פחות מכך, הוא נהנה מלנגב חומוס ולאכול קבב.

אז מה הגישו לנו לשולחן? מנות ארנצ'יני, רביולי, פולנטה ולקינוח ספוליטלה ומאריטוצו פאנה, שזו עוגיה ממכרת עם קצפת מתוקה. הרבה הרמות כוסיות "לחיים" של יינות איטלקיים משובחים, וטעימות של ליקרים מתקתקים שעושים שמח בנשמה. אח החיים הטובים…

כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.ias.co.il?p=116726

אולי יעניין אתכם גם

  • חברת TUIfly Belgium דוחה את השקת קו הטיסות אנטוורפן – תל אביבחברת TUIfly Belgium דוחה את השקת קו הטיסות אנטוורפן – תל אביב
  • לילה אחד בבנגקוק טרם רעדה האדמהלילה אחד בבנגקוק טרם רעדה האדמה
  • פתאל נכסים: צמיחה מרשימה בהכנסות ורווחיםפתאל נכסים: צמיחה מרשימה בהכנסות ורווחים
  • מסלולי שייט חדשים ל- Tui River Cruisesמסלולי שייט חדשים ל- Tui River Cruises
  • אייסלנדאייר: חברה חדשה בארגון חברות התעופה למען אירופהאייסלנדאייר: חברה חדשה בארגון חברות התעופה למען אירופה
תגיות:
פסטיבל יש איטליה
« פוסט קודם
פוסט הבא »
 
IAS
  • ראשי
  • אודות
  • צור קשר
  • אתר המגזין
  • תקנון
  • הצהרת נגישות
הרשמה לניוזלטר

הירשמו עכשיו לניוזלטר שלנו כדי להשאר מעודכנים

[pojo-form id="89539"]

בהרשמתי הנני מקבל את תנאי האתר ומאשר קבלת תכנים הכוללים עדכונים בדבר מבצעים וחומרים פרסומיים לכתובת המייל שלי

קטגוריות
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
נבנה ומתוחזק על-ידי קבוצת אסטרטג | IAS כל הזכויות שמורות © 2018
Cleantalk Pixel
Go to mobile version
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס