IAS

לאתר הסוכנים

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
הרשמה לניוזלטר
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
IAS
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
ראשי » סצנת האוכל » במסגרת פרויקט חקלאות תיירותית: מוזמנים לסדנת פלפלים ויין ביקב מואה

במסגרת פרויקט חקלאות תיירותית: מוזמנים לסדנת פלפלים ויין ביקב מואה

עוזי בכר 23 בדצמבר 2021 5:13

תיירות מועצה אזורית הערבה התיכונה, מזמינה לנופש וביקור באזור הערבה התיכונה, בו השמש זורחת גם בחורף, ולהשתתף בסדנת פלפלים ויין ביקב מואה, יום שבת 1.1.2022, בשעה 11:00 במושב צופר

במסגרת פרויקט חקלאות תיירותית: מוזמנים לסדנת פלפלים ויין ביקב מואה סדנת פלפלים ויין בערבה התיכונה. צילום ניצן מגל

חדש בערבה התיכונה: תיירות מועצה אזורית הערבה התיכונה, מזמינה לנופש וביקור באזור הערבה התיכונה, בו השמש זורחת גם בחורף ולהשתתף בסדנת פלפלים ויין ביקב מואה, המתקיימת במסגרת פרויקט חקלאות תיירותית, ביוזמת ארגון "השומר החדש" ובשיתוף החקלאי והיינן יהודה פרידמן. זו הסדנה הראשונה בסדרת מפגשים.

הסדנה תפתח במפגש במרכז המבקרים ביקב מואה בשעה 11:00 בבוקר, לאחריו יתקיים סיור בשדה ובחממת הפלפלים של יהודה פרידמן, שיתאר את עבודת החקלאות וההתיישבות בערבה: החקלאות עם ירדן, ייצוא, בוטניקה ואגרונומיה של הפלפלים וההבדל בין פלפלים בצבעיהם השונים. המשתתפים יתנסו בקטיף הפלפלים היישר מהחממה לצנצנת, שהוכנה להם מראש בסדנת שטח קולינרית להכנת תחמיץ פלפלים טעים, ומשם יבקרו בבית האריזה למיון פלפלים, בו ייהנו מטעימות יין אדום ולבן וממטעמי פלפל שונים.

 יקב מואה בצופר: הוקם ב 2015, במושב צופר, כחלק ממשק משפחת פרידמן, העוסקת בחקלאות כשלושה עשורים. יהודה פרידמן מבעלי היקב, עוסק למחייתו בגידול פלפלים איכותיים לייצוא, אולם אהבתו ליין, הובילה אותו לפתוח יקב בוטיק מקצועי ויינות משובחים.

שמו של היקב על שם העיר הנבטית "מואה", אחת הערים הקדומות לאורך דרך הבשמים, בממלכת הנבטים בתקופה הרומית. היקב מייצר כ- 6,000 בקבוקים מידי שנה מזני: רוזה, שרדונה, קברנה סובניון, שיראז ומלבק. במרכז המבקרים של היקב ניתן לרכוש יין ומוצרים מאזור הדרום והערבה: גבינות, דבש, זיתים, שמן זית, מאפים וכאמור יין משובח. יקב מואה פתוח לקהל הרחב, בימים א’-ש’ בין השעות 11:00-18:00 בתיאום מראש.

סדנת פלפלים בערבה התיכונה. צילום ניצן מגל

סדנת פלפלים ויין, ביקב מואה ביישוב צופר ביום שבת 1.1.2022.

מחיר: 120 שקלים למשתתף (ההשתתפות מגיל 18), 200 שקלים לזוג.

יקב מואה: משק פרידמן מספר 51, מושב צופר בווייז: 'יקב מואה'.

להזמנות ותיאום: 052-3666095

מידע על לינה ואטרקציות תיירותיות וקולינריות בערבה התיכונה: https://goarava.co.il/

כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.ias.co.il?p=121738

אולי יעניין אתכם גם

  • חברי USTOA ביקרו בישראלחברי USTOA ביקרו בישראל
  • עיטור היונה למטוסי בריטיש איירווייסעיטור היונה למטוסי בריטיש איירווייס
  • טיסות הפנים הוכרו כחלק ממערך התחבורה הציבורית עבור תושבי אילתטיסות הפנים הוכרו כחלק ממערך התחבורה הציבורית עבור תושבי אילת
  • העמקת היחסים האסטרטגיים עם אזרבייג'ןהעמקת היחסים האסטרטגיים עם אזרבייג'ן
  • איזי ג?ט: מהו סוד ההצלחה ?איזי ג?ט: מהו סוד ההצלחה ?
תגיות:
יקב מואה
« פוסט קודם
פוסט הבא »
 
IAS
  • ראשי
  • אודות
  • צור קשר
  • אתר המגזין
  • תקנון
  • הצהרת נגישות
הרשמה לניוזלטר

הירשמו עכשיו לניוזלטר שלנו כדי להשאר מעודכנים

[pojo-form id="89539"]

בהרשמתי הנני מקבל את תנאי האתר ומאשר קבלת תכנים הכוללים עדכונים בדבר מבצעים וחומרים פרסומיים לכתובת המייל שלי

קטגוריות
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
נבנה ומתוחזק על-ידי קבוצת אסטרטג | IAS כל הזכויות שמורות © 2018
Cleantalk Pixel
Go to mobile version
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס