מסעדת נואמה משיקה בראנץ' חדש: מושיקו אברהם מעניק טאץ' אירופאי

הבראנץ’ החדש של נואמה מביא אל השולחן שילוב בין השראות אירופאיות טריות לבין טעמים ביתיים ונוסטלגיים, עם תפריט מגוון שנע בין מנות פתיחה קלילות ועד קינוחים שמעניקים פרשנות אישית לקלאסיקות אהובות
בראנץ' חדש במסעדת נואמה. צילום: עדי דר

מסעדת נואמה שבפינת נחלת בנימין – אחד העם, ממשיכה לבסס את מעמדה כאחת הכתובות המסקרנות בסצנת הקולינריה התל־אביבית. לאחר מינויו של השף מושיקו אברהם ("אריא") להוביל את המטבח, המקום נכנס לעידן חדש המאופיין ברעננות, יצירתיות ודיוק בטעמים. כעת, אברהם משיק את תפריט הבראנץ’ הראשון של המסעדה – תפריט שמביא לידי ביטוי את החוויות והטעמים שאסף במסעותיו האחרונים ברחבי אירופה לצד מנות שליוו אותו בבית.

הבראנץ’ החדש מחולק למנות פתיחה המזמינות פתיחה קלילה לארוחה, יחד עם לחם טרי מהמאפייה המקומית, וממשיך לסדרת מנות בראנץ' מגוונות עם טוויסטים עכשוויים. חומרי הגלם – גבינות מקומיות, ירוקים, דגים טריים ורטבים מוכרים בגרסאות מחודשות – מקבלים פרשנות אישית של השף, המצליח לשמור על קו קלאסי אך נגיש.

בחלק המתוק של הארוחה מציג אברהם את אחד הקינוחים האהובים עליו מילדות: בלינצ'ס ביתי, אותו הפך לגרסה עדינה ומדויקת המשלבת טכניקה צרפתית, מילוי ריקוטה–מסקרפונה ומחווה לקרפ סוזט האיקוני. כך נוצר קינוח שמחבר בין חום ביתי לאלגנטיות אירופאית מודרנית.

מבחר מהמנות החדשות

  • טוסט אבוקדו וביצה עלומה – 48 ₪
    פרשנות רעננה לקלאסיקת בראנץ', עם איזון מדויק בין קריספיות הלחם, קרמיות האבוקדו ורכות הביצה.

  • סלט עשבים ארומטיים – 62 ₪
    שילוב של ירוקים, צימוק אוזבקי, בצל, רכז רימונים, שקד מטוגן, יוגורט יווני ואבן יוגורט – מנה רעננה, מרעננת ומלאה שכבות טעם.

  • קרפצ’יו אינטיאס – 86 ₪
    פרוסות אינטיאס טריות עם קורנישון, צנון אבטיח, שמן זית, יוגורט מעושן וסומאק – מנה מאוזנת בין חמצמצות, מליחות וארומה מעושנת עדינה.

  • בליני תרד מאודה וביצה עלומה – 62 ₪
    משחק טעמים בין מתיקות התרד, רכות הביצה והולנדייז סמיך.

  • טוסט שרימפס – 72 ₪
    שרימפס טרי, איולי לימוני וקרם פרש – מנה עשירה ולא כבדה.

  • רושטי עם פלמידה כבושה – 68 ₪
    רושטי פריך המוגש עם פלמידה כבושה, קרם פרש וביצי סלמון – ארוחה מלאה על צלחת אחת.

  • פוקצ’ה קורנביף – 68 ₪
    פוקצ'ה חמה לצד איולי חרדל שמדגיש את הטעמים של בשר הכבוש.

מאז פתיחתה זכתה נואמה לביקורות חיוביות רבות, ששיבחו את רמת הביצוע, ההקפדה, האווירה והחומריות. הצטרפותו של מושיקו אברהם העלתה את רף הציפיות – ונראה כי התפריט החדש רק מעצים את זהותה של המסעדה כבית של מטבח מודרני, אסתטי ומלא נשמה.

מוגש בימים שישי ושבת
12:00–17:00

Noema – נואמה

נחלת בנימין 59, תל אביב

שעות פתיחה:
א'–ה' 18:00–02:00
שישי–שבת 12:30–02:00

טלפון להזמנות: 077-9386186
הזמנות אונליין

חדש! הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ:  IAS – חדשות ועדכוני תיירות מהארץ ומהעולם

שתפו את הכתבה ברשתות החברתיות:

אולי יעניין גם אתכם

הרשמה לניוזלטר