IAS

לאתר הסוכנים

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
הרשמה לניוזלטר
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
IAS
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
ראשי » סצנת האוכל » מסעדת לוטה זכתה בפרס יוקרתי בקטגוריית עיצוב מסעדות בבתי מלון

מסעדת לוטה זכתה בפרס יוקרתי בקטגוריית עיצוב מסעדות בבתי מלון

מערכת האתר 22 בספטמבר 2023 5:13

בטקס שהתקיים בלונדון, הוענק הפרס למעצב סער צפריר וצוותו על עבודת העיצוב למסעדת לוטה השוכנת במלון גלי כנרת של רשת מלונות ישראל קנדה

מסעדת לוטה זכתה בפרס יוקרתי בקטגוריית עיצוב מסעדות בבתי מלון מבט על מסעדת לוטה במלון גלי כנרת. צילום עמית גירון

בטקס הענקת הפרס הבינלאומי לשנת 2023 שהתקיים בלונדון, לעיצוב מסעדות בבתי מלון, הוענק הפרס למעצב סער צפריר וצוותו על עבודת העיצוב למסעדת לוטה השוכנת במלון גלי כנרת של רשת ישראל קנדה מלונות.

ההישג המשמעותי למעצב הישראלי מדגיש לא רק את המומחיות של סער צפריר והסטודיו שלו, אלא גם את התרומה המשמעותית לעולם עיצוב האירוח. הנימוקים לקבלת הפרס היו בין היתר, על שילוב בעיצוב של מורשת אירוח אירופאית לצד מסורת ישראלית. מסעדת לוטה היא עדות לכך בה מודגש שילוב של יופי וההיסטוריה של מיקום המסעדה.

מסעדת לוטה נקראת על שם המנהלת הראשונה של המלון – לוטה אייזנברג ועוצבה בהשראת שורשיה של לוטה ומהווה חגיגה של טעמים מפורסמים של ישראל: אורגני אך מעודן. העיצוב של המסעדה נעשה מחומרים טבעיים, בשילוב קשתות המושכות את העין, אריחי קרמיקה בצבע ירוק בהשראת עצי הזית באזור וחלונות גבוהים המשקיפים אל נוף הכנרת.

צפריר סער. צילום Chantal Brinks

סער צפריר הבעלים של משרד SZ DESIGN באמסטרדם, אמר: " אני גאה לקבל את הפרס העולמי מ- Design et al, שכן העבודה על הפרויקט המרגש הזה הייתה זכות עבורי ועבור הצוות שלנו. אנו מקדישים מחשבה עמוקה בכל פרויקט שאנו לוקחים כדי ליצור חללים בלתי נשכחים המציעים חוויה ייחודית לכל אורח והכרה זו היא ההוכחה לתשוקה ולעבודה הקשה שלנו. השיפוץ והעיצוב של המלון המיתולוגי, שהושק לראשונה כמלון יוקרתי על שפת הכינרת אי שם בשנת 1946, הושפע רבות מהמסורת רבת השנים של המקום".

"יש שני עמודי תווך לנרטיב שסביבו עיצבנו את המלון, הראשון הוא שרידים ארכיאולוגיים שנמצאו ממש בסביבתו, והשני – דמותה של לוֹטֵה איזנברג, המנהלת המיתולוגית של המלון משנות הארבעים והחמישים.  באותה תקופה כל המי ומי התארחו במלון, מספרים אפילו שפולה בן גוריון הייתה עומדת במטבח כדי לבשל לבן גוריון את האוכל שאהב. לוטה הייתה הדמות החיה מאחורי הכול, שהגיעה מאירופה והביאה איתה משם את האווירה וההקפדה לחוף ים כנרת. כל הסטייל שיצרנו הוא ערבוב בין הדמות שלה לבין הנושא של העתיקות, בתוספת של הרבה כבוד לנוף המדהים של המים".

מסעדת לוטה במלון גלי כנרת. צילום עמית גירון
כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.ias.co.il?p=146261

אולי יעניין אתכם גם

  • לראשונה בישראל: הכנס השנתי של ארגון ACI אירופהלראשונה בישראל: הכנס השנתי של ארגון ACI אירופה
  • IAG – גידול של 6.7% בהכנסות הקבוצה ברבעון השני של 2014IAG – גידול של 6.7% בהכנסות הקבוצה ברבעון השני של 2014
  • קרוז אאוטלט פותחת את עונת הקרוזיםקרוז אאוטלט פותחת את עונת הקרוזים
  • אמריקן איירליינס מרחיבה פעילותאמריקן איירליינס מרחיבה פעילות
  • גרמניה איירליין – שחקנית חדשה בשוק התעופה הישראליגרמניה איירליין – שחקנית חדשה בשוק התעופה הישראלי
תגיות:
מסעדת לוטה
« פוסט קודם
פוסט הבא »
 
IAS
  • ראשי
  • אודות
  • צור קשר
  • אתר המגזין
  • תקנון
  • הצהרת נגישות
הרשמה לניוזלטר

הירשמו עכשיו לניוזלטר שלנו כדי להשאר מעודכנים

[pojo-form id="89539"]

בהרשמתי הנני מקבל את תנאי האתר ומאשר קבלת תכנים הכוללים עדכונים בדבר מבצעים וחומרים פרסומיים לכתובת המייל שלי

קטגוריות
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
נבנה ומתוחזק על-ידי קבוצת אסטרטג | IAS כל הזכויות שמורות © 2018
Cleantalk Pixel
Go to mobile version
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס