IAS

לאתר הסוכנים

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
הרשמה לניוזלטר
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
IAS
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
ראשי » סצנת האוכל » הזוכים של גו-מיו בישראל: מסעדת אלנה ושף דוד ביטון

הזוכים של גו-מיו בישראל: מסעדת אלנה ושף דוד ביטון

עוזי בכר 19 בנובמבר 2019 13:15

את התואר "הבטחת השנה" קטף השף תומר טל ממסעדת "ג'ורג' אנד ג'ון" במלון דריסקו

הזוכים של גו-מיו בישראל: מסעדת אלנה ושף דוד ביטון סרז' סלם נשיא גו-מיו ישראל, השף הזוכה דוד ביטון וחיים שפיגל, ראש אגף מזון ומשקאות במלונות דן. צילום סיון פרג'

מי זוכר את הימים שבהם "מסעדה במלון" נחשב לכינוי גנאי? לפי מדריך המסעדות הצרפתי גו-מיו, המסעדה הזוכה, השף הזוכה ומסעדתו וכן השף המבטיח של השנה ומסעדתו – שלושתם מסעדות בבתי מלון.

מדריך הגו-מיו, השני בחשיבותו אחרי מישלן, פרסם את המסעדות הטובות וכן שף השנה לשנת 2020. לפיו, מסעדת השנה היא "אלנה" במלון נורמן בתל אביב, עם השף ברק אהרוני.

פלאן סלריאק עם ג'לי תפוח של מסעדת לה רג'אנס. צילום יורם אשהיים

מסעדת "אלנה" זכתה בניקוד הישראלי הגבוה ביותר 16 נקודות. בשנה שעברה קיבלה המסעדה 13 נקודות וזוהי הקפיצה הגבוהה ביותר שזיכתה אותה בתואר מסעדת השנה.

הזוכה בתואר שף השנה ל-2020 הוא דוד ביטון, שף מסעדת La Regence במלון המלך דוד בירושלים. בנוסף, המסעדה זכתה אף היא בציון הגבוה ביותר מבין המסעדות בישראל שדורגו במדריך גו-מיו – 16 נקודות (מתוך 20), ביחד עם אלנה ומסעדת OCD.

גו-מיו (Gault&Millau), מותג המסעדות הבינלאומי הנחשב, המסקר והמדרג את הסצנה הקולינרית המקומית, השיק את מדריך המסעדות הישראלי לשנת 2020 בארבע שפות – עברית, אנגלית, צרפתית ורוסית.

שף תומר טל ממסעדת ג'ורג' אנד ג'ון במלון דריסקו הוכתר כהבטחת השנה. צילום אסף פינצ'וק

את התואר "הבטחת השנה" קטף השף תומר טל ממסעדת "ג'ורג' אנד ג'ון" במלון דריסקו, השף-קונדיטור הטוב ביותר היא שחר פלג ממסעדת "יפו תל אביב" של חיים כהן. המסעדה עצמה זכתה בציון של 14.5 נקודות.

המסעדה הטבעונית-צמחונית הטובה ביותר היא "OPA" של השפית שיראל ברגר והמסעדה זכתה אף היא בציון 14.5 נקודות. המסעדה עם המטבח המקומי הטוב ביותר היא מסעדת "איגרא רמא" של השף ענר בן רפאל. המסעדה קיבלה את הציון של  14.5 נקודות

השירות הטוב ביותר ניתן למסעדת "בלו סקיי" של השף מאיר אדוני במלון קרלטון. המסעדה זכתה ב-15 נקודות.

גו-מיו מעניק למסעדות אותן הוא מדרג ציון הנע בין 10-20 נקודות ובין 1-4 מצנפות לטובות שביניהן. כמיטב המסורת, גם לדירוג הסצנה הישראלית נבנה צוות של מבקרי מסעדות שהוכשר על ידי הצוות המקצועי של גו-מיו ועושה שימוש בכלים ייחודיים לבדיקה – תו התקן של המותג העולמי זה למעלה מ-40 שנים. בהתאם לחוקים המחמירים של גו-מיו, המבקרים הינם אנונימיים לחלוטין וארוחתם ממומנת במלואה על ידי המותג.

כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.ias.co.il?p=101305

אולי יעניין אתכם גם

  • יצירות קולינריות חדשות בחברת התעופה סוויסיצירות קולינריות חדשות בחברת התעופה סוויס
  • בואינג: 100 שנות פעילותבואינג: 100 שנות פעילות
  • רואנדה אייר: לטוס את החלום של אפריקהרואנדה אייר: לטוס את החלום של אפריקה
  • שירות הקייטרינג של חברת KLM רושם הצלחותשירות הקייטרינג של חברת KLM רושם הצלחות
  • הבואינג  MAX 737 ביצע בהצלחה טיסת ניסוי בינלאומית ראשונההבואינג MAX 737 ביצע בהצלחה טיסת ניסוי בינלאומית ראשונה
תגיות:
גו מיו לה רג'אנס שף דוד ביטון מסעדת אלנה
« פוסט קודם
פוסט הבא »
 
IAS
  • ראשי
  • אודות
  • צור קשר
  • אתר המגזין
  • תקנון
  • הצהרת נגישות
הרשמה לניוזלטר

הירשמו עכשיו לניוזלטר שלנו כדי להשאר מעודכנים

[pojo-form id="89539"]

בהרשמתי הנני מקבל את תנאי האתר ומאשר קבלת תכנים הכוללים עדכונים בדבר מבצעים וחומרים פרסומיים לכתובת המייל שלי

קטגוריות
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
נבנה ומתוחזק על-ידי קבוצת אסטרטג | IAS כל הזכויות שמורות © 2018
Cleantalk Pixel
Go to mobile version
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס