דן אילת מציג: DAKOTA – מסעדת גריל חדשה פתוחה גם לקהל הרחב

חוויית גריל יוקרתית עם בשרים מעושנים, מנות שף, תפריט קוקטיילים ויינות ישראליים – במתחם הבריכה של המלון
מלון דן אילת. צילום סיון פרג

מלון דן אילת משיק את DAKOTA, מסעדת גריל חדשה ומרשימה בלב מתחם הבריכה של המלון, הפתוחה גם לקהל הרחב – לא רק לאורחי המלון.

המסעדה, בניצוחו של שף המלון אסף בוזגלו, מציעה תפריט בשרים עשיר הישר ממעשנת עץ היקורי, הכולל:

*אסאדו עגל בברביקיו

*צוואר טלה בעשבי הדר

*בקר מפורק

*עופות ברוטב ברביקיו

הבשרים מוגשים לצד רטבים ייחודיים (צ'ימיצ'ורי וברביקיו), סלט קולסלאו, קורנישונים ולחמניות טריות.

מנות פתיחה מוקפדות:

*טרטר פילה בקר

*טרטר טונה אדומה

*סביצ'ה דג ים

*ברזאולה עגל

*סלט חסה לאליק

*ארטישוק עלה רומנה

*קרפצ'יו עגבניות

*פסטה ארטישוק

מלון דן אילת משיק את מסעדת דקוטה במתחם הבריכה. צילום סיון אסקיו

מנות עיקריות מגוונות:

*דג ים "פרפר" בשמן לימון וצ'ילי

*נקניקיות עגל טרי

*שניצל עגל וינאי

*סטייק סירליון

*המבורגר איכותי

*סטייק בשר מקומי מובחר

במקום גם תפריט ילדים ידידותי, תפריט קוקטיילים עשיר, ויינות מיקבים מובילים בישראל – ובהם: יתיר, פסגות, רמת הגולן, קסטל, אבוהב ותשבי. התפריט כולל גם בירות מהחבית ובבקבוק, שתייה קרה וחמה.

שעות פעילות:
ימים ראשון–חמישי, בין השעות 19:00–22:00

טלפון להזמנות: 053-2226996
להזמנה אונליין: הזמנת מקום ב-DAKOTA

חפשו אותנו גם בטלגרם

שתפו את הכתבה ברשתות החברתיות:

אולי יעניין גם אתכם

הרשמה לניוזלטר