SWISS תשיק ב־3 בדצמבר מהדורה חדשה של תוכנית הקולינריה היוקרתית שלה – SWISS Taste of Switzerland’, עם שני זוגות שפים, ארבעה אזורי שפה שוויצריים, והחלפה בין מחלקות הנוסעים אחרי שלושה חודשים
חברת התעופה הבינלאומית SWISS ממשיכה לרענן את חוויית הטיסה ארוכת-הטווח שלה ומשיקה ב־3 בדצמבר את החלק השני במהדורה המיוחדת של תוכנית הגורמה "SWISS Taste of Switzerland". במסגרת התוכנית, שני זוגות של שפים עטורי כוכבי מישלן יחליפו בין מחלקות הנוסעים, כדי להציג לנוסעים ממבט אישי את טעמי ארבעת אזורי השפה של שוויץ.
המהדורה הנוכחית הותאמה במיוחד לחוויית הטיסה החדשה SWISS Senses, ומציעה במשך שישה חודשים מגוון מנות שנבנו עבור החברה על ידי שפים מובילים מכל רחבי המדינה.
SWISS First: באזל ובלינצונה עולים לבמה
טניה גרנדיטס ממסעדת Stucki בבאזל (שני כוכבי מישלן, 19 גו־מיו) ולורנצו אלבריצ'י מ־Locanda Orico בבלינצונה (כוכב מישלן, 16 גו־מיו) יעברו כעת לשרת את נוסעי המחלקה הראשונה, לאחר שהחלו את המהדורה במחלקת העסקים.
השניים מביאים איתם פרשנות עילית לשוויץ דוברת הגרמנית והאיטלקית, עם מנות כמו:
*טטר הליבוט עם שורש פטרוזיליה וקצף חזרת.
*מרק קרם דלעת עם זרעי דלעת קלויים.
*חזה עוף עם תירס ברוטב כמהין שחור, פולנטה אדומה וכרישה.
*מוס פסיפלורה מצופה שוקולד עם קומפוט טרופי.
SWISS Business: המיטב של ז'נבה וסנט מוריץ
במחלקת העסקים, יעברו כעת לתפריט שני שפים מהבמות הגסטרונומיות של מערב שוויץ: אוליבייה ז'אן, העומד בראש L’Atelier Robuchon במלון The Woodward בז'נבה (שני כוכבי מישלן), ובמקביל שף ב־Badrutt’s Palace בסנט מוריץ.
הם יגישו:
*פורל מעושן עם סלט וולדורף, ענבים ואגוזי מלך.
*חזה עוף Alpstein עם רוטב מורל, פולנטה ושעועית ירוקה.
*פילה צ'אר ברוטב למון גראס עם אורז סושי שומשום.
*עוגת שוקולד פאלאס עם קרמל מלוח או טירמיסו אינדונזי.
Premium Economy: חגיגת טעמים שוויצרית נגישה
גם נוסעי התיירים-פרימיום ייהנו מארוחה בת שלוש מנות המשלבת השראות מכל המדינה, כולל:
*בשר עגל בסגנון ציריך עם רוסטי.
*מבחר גבינות לוסנדרו ופורמגלה.
*פאי אגוזים אנגדין עם קרם דיפלומט.
שיתוף פעולה של 23 שנה עם gategourmet
תוכנית "SWISS Taste of Switzerland" פועלת מאז 2002 ומשקפת את האזורים הקולינריים של שוויץ. בכל שלושה חודשים מזמינה החברה שף חדש ליצור תפריט ייחודי, בשיתוף שותפת הקייטרינג gategourmet, המבטיחה שכל מנה תוגש במטוס ברמת האיכות הגבוהה ביותר.
חדש! הצטרפו לקבוצת הוואטסאפ: IAS – חדשות ועדכוני תיירות מהארץ ומהעולם
כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.ias.co.il?p=182410






