דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
IASIAS

לאתר הסוכנים

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
הרשמה לניוזלטר
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
IAS
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
ראשי » תעופה » דלתא איירליינס מציעה יין מבעבע פרוסקו בטיסותיה

דלתא איירליינס מציעה יין מבעבע פרוסקו בטיסותיה

דפנה וייס 1 בינואר 2018 0:00

כל טיסה יכולה להוות מעתה אירוע מיוחד כשנוסעי חברת דלתא איירליינס ירימו כוסית של היין האיטלקי המבעבע פרוסקו לחיי טיסתם, אחרי שחברת דלתא החלה להציע את היין האיטלקי האהוב במחלקת התיירים

דלתא איירליינס מציעה יין מבעבע פרוסקו בטיסותיה DELTA-A321s-11

כל טיסה יכולה להוות מעתה אירוע מיוחד כשנוסעי חברת דלתא איירליינס ירימו כוסית של היין האיטלקי המבעבע פרוסקו לחיי טיסתם, אחרי שחברת דלתא החלה להציע את היין האיטלקי האהוב במחלקת התיירים.

לנוסעי דלתא הייתה אפשרות מאז ומתמיד לבחור במהלך הטיסה, ללא תשלום, בבירה או בכוס יין אדום או לבן בנוסף לכהילים שונים, אולם ההיכרות עם יין ה-  Avissi Prosecco מעלה את רמת האפשרויות המוצעות במהלך הטיסות אפילו גבוה יותר.

התוסס האלכוהולי הפופולרי מוגש מעתה בכל הטיסות הבינלאומיות של דלתא ומהווה המשך להתמקדות החברה בהגשת מנות אוכל ומשקאות ברמת פרימיום במהלך הטיסות שלה.

דלתא איירליינס מציעה יין מבעבע פרוסקו בטיסותיה (צילום: יחסי ציבור)

"יין מבעבע הוא לעיתים הבחירה הראשונה לחגוג אירוע כלשהו ואנו יודעים עד כמה מיוחד לאנשים לטוס לחופשה, כך שרצינו "להביא אליהם" את החגיגה. להציע ארוחת שף משובחת ומשקאות לאורך הטיסה, הינם חלק מהדברים שמבדלים את דלתא איירליינס ואנו מרימים את הרף בפעם נוספת עם בקבוקי המיני של פרוסקו ", אמרה ליסה באואר ( Lisa Bauer ) -סגנית נשיא דלתא, לשירות בטיסה.

בינתיים ב- Delta One מחלקת העסקים של דלתא, טעמי הסתיו כבר מורגשים במגוון היינות שנבחרו בקפידה על ידי אנדריאה רובינסון, המאסטר סומליה של דלתא. רובינסון טעמה מתוך מבחר של 1300 יינות המייצגים מגוון מכל העולם וצמצמה את הרשימה לתפריט יין חוויתי שיתאים לאווירה בסיפון המטוס לנוסעי מחלקת העסקים.

כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.ias.co.il?p=69600

אולי יעניין אתכם גם

  • בית הדין האריך הצווים כנגד טייסי אל עלבית הדין האריך הצווים כנגד טייסי אל על
  • וולקאם טו אמריקה: ישראל יכולה להצטרף לתוכנית הפטור מוויזהוולקאם טו אמריקה: ישראל יכולה להצטרף לתוכנית הפטור מוויזה
  • וויזאייר: החל מינואר 2023 טיסות לסוצ'אבה, רומניהוויזאייר: החל מינואר 2023 טיסות לסוצ'אבה, רומניה
  • 4.6 מיליארד מזוודות, כמה מהן אובדות בדרך?4.6 מיליארד מזוודות, כמה מהן אובדות בדרך?
  • טורקיש איירליינס: Corporate Club program נבחרה לטובה ביותרטורקיש איירליינס: Corporate Club program נבחרה לטובה ביותר
« פוסט קודם
פוסט הבא »
 
IAS
  • ראשי
  • אודות
  • צור קשר
  • אתר המגזין
  • תקנון
  • הצהרת נגישות
הרשמה לניוזלטר

הירשמו עכשיו לניוזלטר שלנו כדי להשאר מעודכנים

[pojo-form id="89539"]

בהרשמתי הנני מקבל את תנאי האתר ומאשר קבלת תכנים הכוללים עדכונים בדבר מבצעים וחומרים פרסומיים לכתובת המייל שלי

קטגוריות
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
נבנה ומתוחזק על-ידי קבוצת אסטרטג | IAS כל הזכויות שמורות © 2018
Cleantalk Pixel
Go to mobile version