דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
IASIAS

לאתר הסוכנים

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
הרשמה לניוזלטר
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
IAS
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
ראשי » תעופה » אל על ביזנס קלאס: תפריט הארוחות הבשריות החדשות

אל על ביזנס קלאס: תפריט הארוחות הבשריות החדשות

עוזי בכר 28 בפברואר 2017 0:00

מנכ"ל אל על דוד מימון וסמנכ"לית שירות ולקוחות יהודית גריסרו הציגו היום את תפריט הארוחות הבשריות החדשות במחלקת העסקים במטוסים, המוגשות בטיסות היוצאות מישראל, תחת הקונספט "טעמים מהעולם". הארוחות החדשות משלבות סגנונות שונים של טעמים מכל העולם אשר יתחלפו במהלך השנה, כאשר כל סגנון יאופיין במנות ובאלמנטים המותאמים אליו

אל על ביזנס קלאס: תפריט הארוחות הבשריות החדשות ELAL-1

מנכ"ל אל על דוד מימון וסמנכ"לית שירות ולקוחות יהודית גריסרו הציגו היום את תפריט הארוחות הבשריות החדשות במחלקת העסקים במטוסים, המוגשות בטיסות היוצאות מישראל, תחת הקונספט "טעמים מהעולם". היום, זה היה המטבח האיטלקי ובמהלך השנה יתחלף לסגנון אסייתי, יווני, צרפתי וכד'. על תפריט הארוחות החדש אחראי צוות השפים של אל על בניצוחו של השף שגב משה ואת הליך בחירת היינות ליווה מומחה היין הבינלאומי יאיר היידו.

הארוחות החדשות משלבות סגנונות שונים של טעמים מכל העולם אשר יתחלפו במהלך השנה, כאשר כל סגנון יאופיין במנות ובאלמנטים המותאמים אליו.  המהלך מלווה במיתוג חדש למגש, בעיצוב סטודיו  noyberg-bulka, ובכל רבעון, עם החלפת הארוחות יוחלפו כל האלמנטים הממותגים במגש בהתאם.

אל על - מנה ראשונה: סלט עלים ופרוסות בקר כבושות (צילום: עוזי בכר)

בנוסף, בחודש מרץ 2016 תשיק אל על תפריט יינות חדש במחלקות היוקרה במסגרתו ייבחר מדי חודש "יין החודש" של אל על. התפריט נבחר בתהליך מוקפד בניצוחו של מומחה היין הבינלאומי יאיר היידו וכלל הזמנתם של טועמים מומחים בכירים מעולם היין לבחור מבין כ-200 יינות שהוגשו לבחירה מכ-40 יקבים כשרים ישראליים. בסוף התהליך נבחרו 24 היינות הטובים ביותר להרכיב את תפריט היין של אל על ממיטב תוצרת הגפן של ארץ ישראל. תפריט היין המוקפד מאפשר לאל על להמשיך להתחרות ולזכות בתחרות היין הבינלאומית Cellars in the Sky כבר שנה שנייה ברציפות

דוד מימון, מנכ"ל אל על: "אל על מקפידה להעניק לנוסעיה את המוצר הטוב ביותר תוך שמירה על איכות מעולה ומצוינות חסרת פשרות. במסגרת זו החלטנו לשדרג את ארוחות הצהריים המוצעות לנוסעי מחלקת העסקים. בארוחות הושקעה חשיבה רבה תוך יצירת חוויה קולינרית בינלאומית עם מגוון טעמים מרחבי העולם ממטבחו של השף הראשי של אל על שגב משה. התפריט החדש הוא תולדה של עבודה פורה של חטיבת השירות של אל על בראשות יהודית גריסרו לבין צוות השפים של אל על בניצוחו של השף שגב משה, השף הראשי של חברת התעופה הלאומית שיצר חוויה קולינארית מיוחדת במינה. "

יהודית גריסרו סמנכ"לית השרות והלקוחות של אל על אמרה: "שיפור חוויית הלקוח מצויה על סדר יומנו כל העת. השירות שאנו מעניקים ללקוחותינו הוא מצרף של חוויות ונגיעות מההחלטה לטוס ועד הנחיתה. הקולינריה היא נדבך בחווית הלקוח, והארוחה שאנו מציגים היא חלק מה"מסע" שלנו בדרך לפגוש את ציפיות הלקוח. טעמים מהעולם בניצוחו של השף שגב מבטאת יצירתיות, רעננות וחגיגה לעיניים ולחיך. מרתף היין של אל על, שזוכה למקום של כבוד בזירה הבינלאומית ובכלל, מעשיר את החוויה הקולינרית למען לקוחותינו ובמיוחד לקוחות היוקרה.

שגב משה, השף הראשי של אל על אמר היום: " הרצון לשפר, לעדכן ולגוון את מבחר המנות המוצעות ללקוחותינו, הוביל אותנו להחלטה לעדכן את הארוחה הבשרית במחלקת עסקים. קונספט הארוחה כולל יצירת מספר סגנונות שונים של טעמים אשר יתחלפו במהלך השנה, כאשר כל סגנון יאופיין באלמנטים המותאמים אליו, כגון: צפון אפריקאי, איטלקי, אסייתי, יווני, צרפתי וכד'. כל תפריט יכיל מנות פתיחה, עיקריות וקינוח. הארוחה האיטלקית המוגשת כיום במטוסים בסגנון איטלקי מכילה מנת פתיחה פרשוטו בקר, מנה עיקרית חמה של פסטה, דג או עוף וקינוח בסגנון איטלקי ."

אל על- מנה עיקרית: קנלוני במילוי תרד, רוטב נאפולי וכמהין (צילום: יח

יאיר היידו, מומחה היין הבינלאומי אמר היום: "אנו גאים להשיק היום את תפריט היינות החדש למחלקות היוקרה של אל על. בשנים האחרונות אנו עמלים על יצירת תפריט יין מוקפד ואיכותי אשר זוכה להכרה בינלאומית בתחרויות הנחשבות בעולם. לאחרונה, זכתה אל על בפעם השנייה ברציפות בפרס על תפריט היין הטוב ביותר מבין 75 חברות תעופה בעולם במסגרת תחרות היין הבינלאומית Cellars in the Sky. ברצוני להודות לנוסעים  שמלווים אותנו בנאמנות  בעקבות יינות הבוטיק של ישראל. עונג עבורנו וכבוד לתעשיית היין הישראלית להציג בפניכם בטיסותיכם עם  אל על  פן נוסף של ביטוי לחקלאות הישראלית ולמצוינות של היקבים. כחברה מובילה בישראל מתחייבים להמשיך לפתוח צוהר לנוסעינו מעבר לשירות כחול לבן באוויר גם לעולם של הנאות ולהנעים להם את השהות בטיסה בצורה מיטבית."

עידן נויברג, מעצה המוצר, סטודיו לעיצוב noyberg-bulka : "הארוחות עוצבו באופן יצירתי במיוחד כדי לאפשר להיכנס לאווירה. כמעצבים, ביקשנו לנצל את הצבעוניות הטבעית של האוכל האיטלקי, ולמעשה להתהלך סביבו על ידי מתן אזכורים לאווירה האיטלקית תוך שימור מקומן של המנות החדשניות של שגב במוקד האירוע. באמצעות איורים המתכתבים עם איטליה הקלאסית ביקשנו לנסח סיפור מקומי מובהק, אך בה בעת לשמור על עידון וניקיון המחמיאים למחלקת העסקים".

אל על - פילה לברק, רוטב ירקות סיצליאני, פסטה צבעוניתבשמן כמהין ובזיליקום (צילום: יח

כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.ias.co.il?p=72446

אולי יעניין אתכם גם

  • ביאנקיני: מכפר נופש תיירותי לדירות להשכרהביאנקיני: מכפר נופש תיירותי לדירות להשכרה
  • חסמים של רגולציה עודפת, כלכלה שחורה, מחסור בכוח אדם ושער דולר נמוךחסמים של רגולציה עודפת, כלכלה שחורה, מחסור בכוח אדם ושער דולר נמוך
  • דאוצ?נג יאדינג: להתחיל את הטיסה מ-4411 מטרדאוצ?נג יאדינג: להתחיל את הטיסה מ-4411 מטר
  • לשכת מארגני תיירות נכנסת נפרדה מאורן דרורילשכת מארגני תיירות נכנסת נפרדה מאורן דרורי
  • חברת Flyeast  תפעיל טיסות שכר למלדיביים במסלול הקצר והמהירחברת Flyeast תפעיל טיסות שכר למלדיביים במסלול הקצר והמהיר
« פוסט קודם
פוסט הבא »
 
IAS
  • ראשי
  • אודות
  • צור קשר
  • אתר המגזין
  • תקנון
  • הצהרת נגישות
הרשמה לניוזלטר

הירשמו עכשיו לניוזלטר שלנו כדי להשאר מעודכנים

[pojo-form id="89539"]

בהרשמתי הנני מקבל את תנאי האתר ומאשר קבלת תכנים הכוללים עדכונים בדבר מבצעים וחומרים פרסומיים לכתובת המייל שלי

קטגוריות
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
נבנה ומתוחזק על-ידי קבוצת אסטרטג | IAS כל הזכויות שמורות © 2018
Cleantalk Pixel
Go to mobile version