IAS

לאתר הסוכנים

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
הרשמה לניוזלטר
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
IAS
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
ראשי » תעופה » אייר פראנס: "קוקטיילים מעופפים"

אייר פראנס: "קוקטיילים מעופפים"

עוזי בכר 21 בנובמבר 2017 0:00

במהלך חודש יולי הקרוב חברת התעופה אייר פראנס תגיש ללקוחותיה במחלקה הראשונה, קוקטיילים חדשים שנרקחו עבורם במיוחד ע"י קולין פילד, הברמן הראשי של רשת מלונות ריץ'

אייר פראנס: "קוקטיילים מעופפים" AF-777-200-10

הקוקטיילים החדשים יוגשו במחלקת ה- La Premi?re במטוסים מדגם בואינג 777-300 ובאיירבוס A380. התפריט האקסלוסיבי יתרענן מידי שלושה חודשים, ויכלול רכיבי בסיס כגון ברנדי תפוחים (קלבדוס), קוניאק, ארמניאק, שמפניה, ועוד. על מנת להעניק את השירות הטוב והאיכותי ביותר, הצוות הייעודי של מחלקת ה- La Premi?re של אייר פראנס יעברו הכשרה ייעודית בכדי להכין את הקוקטיילים המיוחדים במהלך הטיסות.

חברת אייר פראנס דואגת לחדש לאורך כל השנה את היצע היינות והאלכוהול במטוסיה, זאת על מנת לחשוף את קהל הנוסעים למגוון גדול של כרמים צרפתיים וכדי להשלים את החוויה הקולינרית שמתוכננת על ידי השפים המוכשרים שלה. מידי שנה, אייר פראנס מציעה לנוסעיה מיליון וחצי בקבוקי יין ויותר משמונה מאות אלף בקבוקי שמפניה. כל אנשי צוות האוויר עוברים שיעורים בתורת היינות בעת הכשרתם, וכך יודעים להתאים את המשקה הנכון לכל נוסע ונוסע. כל המשקאות שנבחרים להגשה בטיסות אייר פראנס נבדקים ביכולתם להסתגל לאוויר היבש וללחץ התא, שעלולים לשנות את טעמם.

קולין פיטר פילד, נולד בשנת 1961 בבריטניה. בגיל 14 הבין קולין את ייעודו ונסע לצרפת ללמוד את רזי המקצוע שחשקה בו – ברמן. שמונה שנים לאחר מכן, זכה קולין במקום השני בתחרויות 'הברמן הטוב ביותר בצרפת', ו-,הברמן הטוב ביותר בתחרות המרטיני העולמית'. בשנת 1994, קולין מונה לברמן הראשי של רשת מלונות היוקרה ריץ' ומאז זכה פעמיים בתואר הברמן הטוב ביותר בעולם על פי מגזין פורבס. בכך, קולין הפך לאחד ממובילי תחום המשקאות והקוקטיילים בעולם.
 

אייר פראנס בואינג 777-200

כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.ias.co.il?p=70205

אולי יעניין אתכם גם

  • מתחם תיירות בשוק נתניה המתחדש ב"חצר השוק" אורבנית ותוססתמתחם תיירות בשוק נתניה המתחדש ב"חצר השוק" אורבנית ותוססת
  • יונייטד איירליינס תוסיף 25 אלף טיסות במהלך חודש אוגוסטיונייטד איירליינס תוסיף 25 אלף טיסות במהלך חודש אוגוסט
  • איטה איירווייס השיקה את קו הטיסות מרומא פיומיצ'ינו לבואנוס איירסאיטה איירווייס השיקה את קו הטיסות מרומא פיומיצ'ינו לבואנוס איירס
  • פדיון ותעסוקה במלונות תיירות בשנת 2014פדיון ותעסוקה במלונות תיירות בשנת 2014
  • מלון דן קיסריה נהפך לריזורט מעודכן בהשקעה של 80 מיליון שקלמלון דן קיסריה נהפך לריזורט מעודכן בהשקעה של 80 מיליון שקל
« פוסט קודם
פוסט הבא »
 
IAS
  • ראשי
  • אודות
  • צור קשר
  • אתר המגזין
  • תקנון
  • הצהרת נגישות
הרשמה לניוזלטר

הירשמו עכשיו לניוזלטר שלנו כדי להשאר מעודכנים

[pojo-form id="89539"]

בהרשמתי הנני מקבל את תנאי האתר ומאשר קבלת תכנים הכוללים עדכונים בדבר מבצעים וחומרים פרסומיים לכתובת המייל שלי

קטגוריות
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
נבנה ומתוחזק על-ידי קבוצת אסטרטג | IAS כל הזכויות שמורות © 2018
Cleantalk Pixel
Go to mobile version
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס