IAS

לאתר הסוכנים

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
הרשמה לניוזלטר
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
IAS
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
ראשי » תיירות » ערב גורמה יווני

ערב גורמה יווני

עוזי בכר 30 באוקטובר 2017 0:00

לשכת התיירות של יוון, רשת מלונות Aldemar ,שגרירות יוון בישראל והמרכז לתרבות יוון בישראל ערכו אמש (א') אירוע במסעדת התרנגול הכחול, במסגרת מסע גורמה  "2017  Sympossio" בו השתתפו בכירי ענף התיירות, עיתונאים ואנשי הקהילה היוונית בישראל

ערב גורמה יווני greece_0-1

אוכל משובח , מוסיקה יוונית והרבה מאוד אוזו איכותי הוא בסיס טוב לערב גורמה יווני שמח וחם, שערכו לשכת התיירות של יוון, רשת מלונות Aldemar ,שגרירות יוון בשיתוף המרכז לתרבות יוון בישראל, במסעדת התרנגול הכחול, בניצוחו של השף שאול בן אדרת.

ביקס קונסטנטינוס (Bikas Konstantinos )  שגריר יוון בישראל : " אני גאה לייצג את ארצי יוון , כאשר היחסים בין שתי המדינות מצוינים. הגענו השנה למצב בו כמעט 10% מכלל תושבי ישראל בילו את חופשתם בארצנו. יש הרבה דברים משותפים בין שתי המדינות, כמו תרבות, ים , צבעי הדגלים. מטרת הערב להציג את המטבח היווני ולקדם את התיירות ואנו מצפים לקיץ פורה במיוחד . ישראל היא מדינה מאוד מרשימה בעיני מריה רעייתי ובעיני. יצרתם מדינה חזקה וגדולה וזה אומר הרבה על ישראל".

מיכאל טרזיסמפסיס (Michail Terzimpasis ) מנהל לשכת התיירות היוונית בישראל בשלוש השנים האחרונות ולפני חזרתו ליוון אמר:" כבוד גדול לי להיות אתכם היום, אנשי תיירות ועיתונאים. זו השנה השנייה שהצלחנו לארגן את האירוע הנהדר . אם אנחנו שואלים מדוע הישראלים כה אוהבים את יוון ? התשובה היא האוכל היווני וליבם של תושבי המדינה שמעניקים הרגשה ביתית בקרב המבקרים ביוון."

ערב יווני בתרנגול הכחול שאורגן ע

חני סובול, מנכ"לית התאחדות יועצי התיירות בישראל, העניקה שי למיכאל טרזיסמפסיס בשל פועלו ועזרתו המיוחדת בקיום האירוע השנתי של חברי ההתאחדות באתונה השנה.

וסיליס פרגולאקיס (Vassilis Fragoulakis)מנהל מכירות של רשת מלונות Aldemar הגיע עם 2 שפים, שאחד מהם זכה לאחרונה להיכנס לספר השיאים של גיניס לאחר שהכין 20 טון של סלט יווני. האורח מיוון אמר:" יש לנו בתי מלון מאוד מרשימים ביוון באזור הפולופונס, כרתים וברודוס. אנחנו פה בשל האירוע שאנחנו עורכים כבר 8 שנים ברציפות ונקרא Sympossio מילה שמשמעותה, ליהנות יחד. אנחנו משווקים את יוון דרך המטבח."

ערב יווני במסעדת התרנגול הכחול (צילום: עוזי בכר)

חגיגה גסטרונומית יוונית (צילום: עוזי בכר)

צפו בסרטון:

כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.ias.co.il?p=70478

אולי יעניין אתכם גם

  • אמריקן איירליינס מתכננת להחזיר לשירות את הבואינג 737 מקס בינואראמריקן איירליינס מתכננת להחזיר לשירות את הבואינג 737 מקס בינואר
  • רצים עם עגורים: נהנים באגמון החולה מחיבור בין טבע, תיירות וספורטרצים עם עגורים: נהנים באגמון החולה מחיבור בין טבע, תיירות וספורט
  • במשרד התיירות מסכמים את שנת 2015במשרד התיירות מסכמים את שנת 2015
  • מאבק על חתימת ההסכם הקיבוצי למורי הדרךמאבק על חתימת ההסכם הקיבוצי למורי הדרך
  • בוטלה אזהרת המסע למרוקובוטלה אזהרת המסע למרוקו
« פוסט קודם
פוסט הבא »
 
IAS
  • ראשי
  • אודות
  • צור קשר
  • אתר המגזין
  • תקנון
  • הצהרת נגישות
הרשמה לניוזלטר

הירשמו עכשיו לניוזלטר שלנו כדי להשאר מעודכנים

[pojo-form id="89539"]

בהרשמתי הנני מקבל את תנאי האתר ומאשר קבלת תכנים הכוללים עדכונים בדבר מבצעים וחומרים פרסומיים לכתובת המייל שלי

קטגוריות
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
נבנה ומתוחזק על-ידי קבוצת אסטרטג | IAS כל הזכויות שמורות © 2018
Cleantalk Pixel
Go to mobile version
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס