דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס
IASIAS

לאתר הסוכנים

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram
הרשמה לניוזלטר
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
IAS
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
  • ראשי
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
  • דרושים
ראשי » קרוזים » סיבורן קרוז ליין : "חגיגה קולינרית איכותית"

סיבורן קרוז ליין : "חגיגה קולינרית איכותית"

עוזי בכר 2 במאי 2016 0:00

חברת סיבורן קרוז ליין נבחרה זו השנה השנייה ברציפות, ע"י Saveur Magazine- מגזין קולינריה יוקרתי,  "כקרוז הקולינרי" הטוב ביותר בקטגוריה אוניות קטנות, הנושאות כ-300 נוסעים

סיבורן קרוז ליין : "חגיגה קולינרית איכותית" 100920rad71FAB@SEABOURN_0-1

אחד הגורמים לעליית מספר הנוסעים המתמיד בשוק השייט העולמי הוא גם נושא האוכל באוניות. חברות השייט משקיעות מיליוני דולרים בנושא הקולינרי, פרופורציונלית לרמת האוניה, כמובן. באוניות היוקרתיות מהשורה הראשונה נושא המשקאות האלכוהוליים ואוכל הגורמה כלולים במחיר. גם באוניות ברמה הבינונית- גבוהה כמויות האוכל והמגוון מפתים נוסעים לחזור לעלות שוב ושוב לאוניות שייט תענוגות.

 

מגזין הקולינריה היוקרתי Saveur Magazine בוחר ומציין מיידי שנה את הזוכים בתעשיית התיירות בתחום הגסטרונומיה האיכותית. חברת השייט סיבורן קרוז ליין נבחרה זו השנה השנייה ברציפות ל"קרוז הקולינרי" הטוב ביותר בקטגוריה אוניות קטנות (הנושאות כ-300 נוסעים).

 

הזוכים בכל שנה נבחרים ע"י פנל מומחים מתחום המזון והנסיעות שכלל הפעם גם שני שפים ידועים Rick Bayless ו-   Lidia Bastianichשקבע פה אחד: " תזמורת המטבח  האלגנטית ביותר בלב ים. תפריט עשיר מתוצרת מקומית לצד יינות איכותיים ברמה גבוהה".

 

"כבוד גדול עבורנו לזכות בתואר המכובד, במיוחד שהוא מוענק שנה שנייה ברציפות ע"י צוות מומחים כה מקצועי", אמר בתגובה לזכייה, נשיא חברת סיבורן קרוז ליין, Richard D. Meadows.

 

Betsy Andrews,עורכת ראשית של המגזין  Saveur:" הנוסעים המושבעים  ממתינים מידי שנה לגלות מי הם "מלכי הקולינריה" בענף התיירות והזוכים ראויים לכך על המחויבות שלהם לאוכל מצוין, שירות וחוויות".

כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.ias.co.il?p=75119

אולי יעניין אתכם גם

  • ביטול תקנות הקורונה בהפעלת שדות תעופה, טיסות והפלגות נופשביטול תקנות הקורונה בהפעלת שדות תעופה, טיסות והפלגות נופש
  • כ- 35 אלף מטיילים פקדו את שמורות הטבע והגנים הלאומייםכ- 35 אלף מטיילים פקדו את שמורות הטבע והגנים הלאומיים
  • גידול ברווח הנקי של פתאל אירופה ל-60.9 מיליון יורוגידול ברווח הנקי של פתאל אירופה ל-60.9 מיליון יורו
  • Slovenia: חוגגים 32 שנות עצמאות בשגרירות סלובניה בישראלSlovenia: חוגגים 32 שנות עצמאות בשגרירות סלובניה בישראל
  • נציגי מטה עתיד התיירות משתתפים בהפגנהנציגי מטה עתיד התיירות משתתפים בהפגנה
« פוסט קודם
פוסט הבא »
 
IAS
  • ראשי
  • אודות
  • צור קשר
  • אתר המגזין
  • תקנון
  • הצהרת נגישות
הרשמה לניוזלטר

הירשמו עכשיו לניוזלטר שלנו כדי להשאר מעודכנים

[pojo-form id="89539"]

בהרשמתי הנני מקבל את תנאי האתר ומאשר קבלת תכנים הכוללים עדכונים בדבר מבצעים וחומרים פרסומיים לכתובת המייל שלי

קטגוריות
  • תעופה
  • תיירות
  • מלונות
  • סוכנים
  • קרוזים
  • סצנת האוכל
  • דילים
נבנה ומתוחזק על-ידי קבוצת אסטרטג | IAS כל הזכויות שמורות © 2018
Cleantalk Pixel
Go to mobile version