במלון דייוויד קמפינסקי נפתחת "קציר" – מסעדה עונתית כשרה בהובלת השף דניאל ריימונד, שמציעה פרשנות עכשווית למטבח היהודי ולתוצרת המקומית של ישראל, עם תפריט יוקרתי המתחלף מדי שבוע

מלון היוקרה דייוויד קמפינסקי תל אביב משיק בימים אלה את "קציר" – מסעדת שף כשרה וחדשה בבימויו של השף הבריטי-ישראלי דניאל ריימונד. המסעדה, הממוקמת בקומת הקרקע של המלון, מציעה חוויה קולינרית מודרנית ומקומית, הנשענת על חומרי גלם עונתיים מהשדות והשווקים של ישראל, תוך שמירה על סטנדרטים של אלגנטיות, קפדנות ומסורת קולינרית יהודית.
במסעדה מוגשות מנות יצירתיות המתמקדות בבשר, ירקות עונתיים ותוצרת מקומית איכותית, בגישה של farm-to-table. בין המנות הבולטות: פילה וואגיו ישראלי עם מוס פואה גרא, פריים ריב עם ירקות שורש, ופורל מנהר דן בויניגרט ערק-לימון. חומרי גלם ייחודיים – כמו פטריות 'רעמת האריה' מהדרום – מוסיפים עומק מקומי לכל מנה.
שף ריימונד, שגדל בלונדון ועבר בגיל 14 לנתניה, שואב השראה ממטבחים טריפוליטאים, עיראקיים והודיים, ומהחיבור האישי שלו לאדמה ולעונות השנה. לצד האוכל, מציעה "קציר" גם תפריט קוקטיילים חדשני, המורכב כולו ממשקאות ישראליים – בהם ויסקי גולני, ג’ין בוטיקי ויינות אדומים עם טוויסט.
המסעדה פתוחה ראשון עד חמישי בערב, ומציעה בימי שישי ארוחת שבת מסורתית. החלל המעוצב מארח עד 150 סועדים בפנים ובחוץ. טווח מחירים: 468 -68 ש"ח.
כתובת: רחוב הירקון 51, תל אביב | kempinski.com