רשת מלונות דן ממשיכה לבסס את מעמדה כ"בית של קולינריה" עם שיתוף פעולה ראשון מסוגו עם השף יובל בן נריה. במסגרתו יושק פופ-אפ אסיאתי יוקרתי במתחם הבריכה של דן קיסריה ריזורט

רשת מלונות דן ממשיכה לחדש ולהשקיע בחוויות קולינריות יוצאות דופן. דן קיסריה ריזורט, אחד מהמלונות המובילים של הרשת, משיק בימים אלו שיתוף פעולה קולינרי מסקרן עם השף הבכיר יובל בן נריה – מהשפים המובילים בישראל ובעל מסעדת טאיזו עטורת הפרסים בתל אביב.
במסגרת שיתוף הפעולה, הוקם פופ-אפ מסעדה עונתי בשם "קפה טאיזו" בלב מתחם הבריכה של המלון, שיציע תפריט צהריים באווירה קלילה ונינוחה, המבוסס על מנות נבחרות מהמטבח האסיאתי, שנבנו במיוחד לאירוע ע"י השף בן נריה וצוותו.
התפריט כולל מגוון מנות ראשונות ועיקריות בהשראת מטבחי תאילנד, הודו, וייטנאם וסין, תוך שילוב חומרי גלם טריים, תבלינים אותנטיים וטכניקות בישול עכשוויות. בין המנות המובילות: סטיקי ביף, צ'יקן מסאללה, סלט סום טאם עם סטיקי רייס, סביצ'ה טאיזו עם רוטב קארי תאילנדי קר, ווק תאילנדי, פילה לברק ברוטב קארי ועוד. המנות מוצעות גם בגרסאות צמחוניות וטבעוניות לפי בחירה.
הפופ-אפ יהיה פתוח לאורך עונת הקיץ ועד אוקטובר 2025, ויוגש בו תפריט צהריים בלבד, הזמין בלבד לאורחי המלון והספא.
ברשת מלונות דן מציינים כי המהלך הוא חלק מהאסטרטגיה לחיזוק חוויית האירוח דרך שיתופי פעולה קולינריים עם שפים מהשורה הראשונה, תחת הקונספט החדש: "מלונות דן – בית של קולינריה".
כתובת מקוצרת לכתבה זו: https://www.ias.co.il?p=175102