Site icon IAS

שחף שבתאי מונה לשף הראשי של אל על

שף שחף שבתאי. "מכין המון הפתעות קולינריות וטעימות ללקוחות החברה". צילום פיני סילוק

השף שחף שבתאי נבחר לשף הראשי של חברת אל על.  כך הודיעה היום מירה פיזיצקי, ראש אגף שירות בטיסה בחברה.

שבתאי, השף הראשי של מסעדת ניטן תאי, רשת מסעדות מצליחה באירופה ואסיה, נבחר להוביל את תחום הקולינריה באל על ויהיה אחראי על התפריטים בכל מחלקות השירות במטוסי החברה.

בימים אלה, שבתאי והצוות שלו מגבשים אסטרטגיה קולינרית חדשה לאל על, לצד תפריטים חדשים לכל מחלקות השירות במטוסי החברה אשר יוצגו בקרוב. התפריטים החדשים יכללו שימוש במגוון רחב של חומרי גלם איכותיים וטכניקות בישול מתקדמות. מדובר בבשורה חדשה ומרגשת עבור לקוחות החברה.

בחודש מאי 2017 הכריזה אל-על על מינוי שף חדש שיוביל את תחום הקולינריה בתפריטי החברה המוגשים במטוסים ובחרה בשף ירון שלו ממסעדת טוטו בתל-אביב. עד אז מילא את תפקיד השף שגב משה, שנכנס לתפקיד בשנת 2010, אולם אחרי חודשים אחדים הודיעו שני הצדדים על סיום ההתקשרות.

שחף שבתאי (43) יליד קיבוץ עמיעד ולוחם שייטת בעברו, נחשב לאחד מהשפים הישראלים הבכירים והמצליחים ביותר עם ניסיון רב ומרשים.

מחלקת העסקים בדרימליינר של אל על. יהיה טעים. צילום יח"צ

לאורך השנים זכה שבתאי בפרסים רבים ומכובדים, אשר מיצבו אותו כאחד מהשפים הישראלים המצליחים ביותר. הישגו הגדול ביותר של שבתאי, הוא פתיחתה של המסעדה המצליחה סה-סה-זו שבפראג, שזיכתה אותו בפרסים רבים, ביניהם תואר שף השנה בצ'כיה ואף בהכרה האולטימטיבית של כוכב במדריך מישלן BIB.

אמיר רוגובסקי, סמנכ"ל שירות ולקוחות באל על: "הבחירה בשחף שבתאי נעשתה כחלק ממהלך אסטרטגי לשיפור השירות והמוצר במטוסים. שבתאי הוא אחד השפים המובילים בישראל ואנו שמחים מאוד על הצטרפותו למערך השירות של אל על. אנו בטוחים כי ניסיונו העשיר וכשרונו ישדרגו את החוויה הקולינרית המוגשת לנוסעי אל על."

 פיזיצקי הוסיפה כי הבחירה בשף שבתאי מביאה איתה בשורה קולינרית אמיתית ללקוחות בכל מחלקות השירות. "השילוב של הישראליות השורשית, יחד עם הניסיון והטעמים הבינלאומיים של שבתאי, יביאו עימם חדשנות מפתיעה לחוויית טיסה."

השף שבתאי: "אני נרגש להצטרף למשפחת אל על ומודה על ההזדמנות והאתגר הגדול שניתנו לי. כישראלי גאה, זהו כבוד עבורי לחבור לחברת התעופה הלאומית של ישראל ולאחד המותגים המובילים של מדינתנו.  אני מתרגש לקראת ההזדמנות לבשל ולחדש עבור מי שטס לישראל וממנה ומכין המון הפתעות קולינריות וטעימות ללקוחות החברה."

Exit mobile version