Site icon IAS

קתאי פסיפיק משדרגת את ארוחות הבריאות בטיסות ארוכות טווח

השף הבכיר ראול טרונקו יוצר מנות צמחוניות עבור חברת התעופה. צילום קתאי פסיפיק

קתאי פסיפיק (Cathay Pacific), חברת התעופה הלאומית של הונג קונג, מציעה כעת תפריט חדש ומגוון של מנות צמחוניות בטיסות לטווחים ארוכים במחלקת תיירים ופרימיום אקונומי, בשיתוף פעולה עם מסעדת VEDA by Ovolo מהונג קונג.

"שאבנו השראה ממגוון המנות העשיר של VEDA כדי לשתף פעולה עם השף הבכיר ראול טרונקו במטרה ליצור מבחר חדש של מנות החורגות מהנורמה של ארוחות צמחוניות בחברת תעופה", אמרה מנהלת חווית לקוחות בקתאי פסיפיק, Vivian Lo.

"כצמחוני, אני מאוד נרגש לראות עסקים כמו קתאי פסיפיק המאמצים בריאות וקיימות. כשיצאתי למסע הזה, ניגשתי לכל מנה בדיוק כפי שהייתי עושה ביצירת פריט חדש עבור VEDA", אמר השף הבכיר ראול טרונקו (Raul Tronco). "יצירת ארוחה ממנה תוכלו ליהנות בגובה 30,000 רגל היא מאתגרת. הייתי צריך לשקול הכל, החל מהאופן שבו בלוטות הטעם מושפעות מהגובה, ועד טכניקות בישול. לאחר אינספור שעות של בדיקות מתכונים, אני ממש מרוצה מהתוצאה ובטוח שהמנות מציעות לנוסעים גיוון, חיוניות וטעם מדהים".

מטוס. A350-1000 של קתאי פסיפיק. צילום יח"צ
Exit mobile version