ביום רביעי, 30 ביולי, בין השעות 18:00–23:00, חצר מסעדת לס בפארק קרסו למדע בבאר שבע, תארח את פסטיבל “אור לליאור”, לערב קולינרי-מוזיקלי מיוחד, לזכרו של ליאור טקאץ ז”ל, תושב העיר שנרצח במסיבת הנובה באסון ה- 7 באוקטובר.
בפסטיבל ״אור לליאור״ יוקם מתחם אלכוהול עשיר בקוקטיילים ויין, לצד מנות משובחות המבוססות על מתכונים שליאור השאיר אחריו. המנות יוצגו ויוגשו לקהל ממטבח פתוח שיוקם במיוחד לטובת האירוע, בניצוחו של השף יקיר מסרטי ממסעדת לס המקומית, אחד השפים המובילים בעיר, ביחד עם קולגות נוספות מהסצנה הקולינרית של באר שבע. במקביל, על במת המופעים יתארחו די ג'יי מתחלפים ואומנים, שיספקו לאורחי הפסטיבל במהלך הערב מוזיקה ואווירה מיוחדת.
הפסטיבל מוקדש להנצחתו של ליאור שהיה צעיר מלא אור, אהבה, חוש הומור ויצירתיות, חובב בישול ומיקסולוג מוצלח. ליאור אהב לצלם מנות ולהקיף את עצמו באנשים, מוזיקה ואנרגיה טובה והוא היה רק בן 26 כשנרצח במיגונית המוות ברעים. כל ההכנסות מדמי הכניסה לאירוע הם תרומה למשפחתו של ליאור, לטובת הקמת פוד טראק לזכרו.
ליאור היה סטודנט להנדסת מערכות מידע באוניברסיטת בן גוריון והיה אמור להתחיל תואר שני. ליאור, שאהב את החיים, אהב במיוחד את עולם הבישול והשאיר אחריו, כמעיין צוואה בטלפון האישי שלו בפתקים – מתכונים, צילומי מנות ורשימת מרכיבים של קוקטיילים שאהב להכין ולהמציא בשעות הפנאי שלו לבני משפחתו ולחבריו.
בין המנות שיוגשו בפסטיבל: קרפציו שורשים, סביצה דג ואננס, כריך בשר מטורף, סלט פפאיה עם קרנצי דג.
לצד האוכל יוגש תפריט יינות עשיר ותפריט קוקטיילים שליאור אהב במיוחד, אותם ירקחו המיקסולוגים של בר הזלאמה בעיר ב"ש.
מחירי המנות והקוקטיילים ינועו בין 35 ל- 55 ש"ח.
כרטיס כניסה לפסטיבל יעמדו על 50 ₪ ויכלול גם משקה ראשון חינם, כאשר כל ההכנסות יתרמו לטובת הקמת פוד טראק לזכרו של ליאור.
יום רביעי 30.7, חצר מסעדת לס בפארק קרסו למדע, באר שבע, 18:00–23:00.
הציבור מוזמן לבוא, לטעום, להתרגש, ולזכור את ליאור בדרכו האהובה: דרך אוכל טוב, קוקטיילים, מוזיקה וחיבוק גדול של החיים.